NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaiskaksikolla tyly kohtalo Kiinassa

24.4.2019 - 13:32:01


Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen pelit Kiinan Xiamenissa järjestettävässä beach volleyn FIVB:n World Tourin neljän tähden turnauksessa päättyivät karsintojen avausotteluun.

Uuden olympiakarsintasyklin käynnistyminen näyttäisi laajentaneen pääsarjaan pyrkijöiden tasoa, kun Xiamenin karsintojen 27:nneksi sijoitettu ukrainalaispari Diana Lunina-Maryna Samoday oli Lehtosta ja Ahtiaista (karsintaranking 6:s) vahvempi erin 2-0 (22-20, 24-22).

- Fiilis turnaukseen lähtiessä oli hyvä ja odotimme innolla kauden aloitusta ulkona. Peli ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa riittävän rohkeaa, eikä aggressiivista. Valitettavasti oma hyvä syöttö ei toiminut ollenkaan - virheitä tuli aivan liikaa. Näin vastustaja pääsi suorittamaan paineitta omaa peliään. Tuolla pelillä ei olisi edes ansaittu voittoa, Lehtonen harmitteli.

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen puolestaan aloittavat Xiamenin urakkansa torstaina suoraan 32 joukkueen pääsarjassa, jossa heidät on sijoitettu 18:nneksi.

Pääsarjan 32 joukkuetta on jaettu rankingin perusteella kahdeksaan alkulohkoon, joissa pelataan suoraan välierät (1-4 ja 2-3) sekä sijoitusottelut (1-2 ja 3-4). Lohkojen kolme parasta jatkaa turnausta 24 joukkueen yhden tappion kaaviossa, lohkovoittajat suoraan kaavion toiselta kierrokselta.

FIVB:n neljän tähden turnausten molempien sarjojen palkintopotti on 150 000 dollaria, josta voittajaparit kuittaavat 20 000.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!