NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yle Puheen Urheilukierros seuraa Superpesistä enemmän kuin vuosikausiin

23.4.2019 - 17:27:05Yle Puheen Urheilukierros saapuu jälleen kesäiltojen iloksi. Superpesistä on ohjelmistossa enemmän kuin vuosikausiin ja luvassa on suoria lähetyksiä tapahtumien polttopisteestä. Yle Puhe kuuluu koko Suomessa ja netissä Yle Areenassa.

Kesän Urheilukierros-lähetyksissä seurataan vahvoja kotimaisia palloilusarjoja, Superpesistä ja jalkapallon Veikkausliigaa.

– Yle Puheen Urheilukierros on erinomainen lisä Ruudun laajalle Superpesis-tarjonnalle. Radiota kuuntelevat päivittäin miljoonat suomalaiset, joille tarjotaan laadukkaita lähetyksiä analyyseineen ja huippupesäpalloa suoraan toiminnan ytimestä, Pesäpalloliiton viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Pyysalo kiittelee tiedotteessa.

Yle Puheen kausi käynnistyy Helsingistä, kun Sotkamon Jymy ja Hyvinkään Tahko iskevät yhteen kotimaan kauden avauksessa 7. toukokuuta. Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, nousevat vahvasti esiin ohjelmistossa. Yle Puhe aloittaa jo perjantain etko-lähetyksellä 5. heinäkuuta.

Kauden huipentavat naisten ja miesten loppuottelusarjat syyskuussa.

Yle Puhe: https://areena.yle.fi/radio/ohjelmat/yle-puhe

Lähde: Suomen pesäpalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54