NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS selkä seinää vasten Tampereelle

22.4.2019 - 14:13:40


Miesten Salibandyliigan finaalisarja jatkuu tänään Tampere Areenalla todella korkein panoksin. Kotijoukkue Classic johtaa sarjaa 3-1 voitoin ja Suomen mestaruus on katkolla sille ensimmäistä kertaa tämän kevään aikana.

TPS matkustaa paikalle kuitenkin sillä mentaliteetilla, että tamperelaiset joutuvat siirtämään juhliaan, jolloin ottelusarja jatkuisi torstaina Kupittaan Palloiluhallilla kuudennen ottelun merkeissä.

Edelliset kaksi joukkueiden välistä kamppailua on tarjonnut salibandykansalle paljon puhuttavaa, kun keskiössä on olleet muutamat kurinpitoon edenneet tilanteet.

Ainakin tällä hetkellä näyttää sille, että TPS joutuu otteluun ilman ykkössentteriään Olli Kinnusta, joka sai kahden ottelun pelikiellon edellisessä kamppailussa tapahtuneesta törmäyksestä Joonas Pylsyn kanssa.

- Tänään tarvitaan kauden paras TPS kentälle ja uskon, että meillä on olemassa eväät sitä varten olemassa. Joukkue on tullut huikean matkan yhdessä tänne asti pelaamalla yhtenäistä ja taistelevaa salibandya, eikä me aiota siitä lipsua tänäänkään. Lähdetään erä kerrallaan ottamaan niskalenkkiä kaverista ja tuodaan sarja takaisin torstaiksi Turkuun Suomen parhaan kotiyleisön eteen, TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen valaa uskoa seuransa sivuilla.

Ottelu käynnistyy klo 17.

Lähde: TPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54