NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Espoon Cetus vesipallon Suomen mestari 2019

14.4.2019 - 19:38:39


Espoon Cetus on vesipallon Suomen mestari vuosimallia 2019.

Vesipallon miesten Suomen mestaruudesta oteltiin sunnuntai-iltana Kuopiossa. Espoon Cetus uusi viime kevään Suomen mestaruutensa viidennen finaalin voittolukemin 11–10. Trillerinomaisesti edennyt finaalisarja Kuopion Uimaseuraa vastaan päättyi espoolaisille 3–2 voitoin.

Cetus otti Niiralassa räväkän startin viidenteen finaaliin karaten nopeasti kahden maalin johtoon. Vielä ottelun puolivälissä vieraat johtivat samalla marginaalilla. Kuopiolaiset veivät puolestaan kolmannen erän vahvalla otteella, mutta Espoo tuli loppumetreillä rinnalle, ja vain 15 sekuntia ennen loppuvihellystä vielä maalin mitalla ohi. Ratkaisun iski vasemmalta laidalta vasta 16-vuotias Miiko Pipatti.

– Tiesin, että se oli viimeinen hyökkäys ja sain vaparista pallon. Katsoin, että maalivahti tuli aika paljon ulos ja ihan luontaisesti heitin roikulla sitten yli. Ihan selkeästi tämä oli kauden paras peli, Pipatti kertoi voittotunnelmissaan.

Pipatti oli joukkueensa tehomies neljällä osumalla. Sandor Barany teki yhteensä kolme maalia, joista kaksi erittäin tärkeää päätöserässä. Espoolaisia on valmentanut tämän kauden Anestis Pesmatchoglou.

Kuopiolaisista maalinteossa nähtiin useimmin Paavo Soininen ja Lauri Lehtinen, molemmat onnistuivat kolmesti. Kymmenen vuotta miesten SM-sarjasta taukoa pitänyttä Kuopion Uimaseuraa valmentaa Teemu Turunen.

Lähde: Suomen Uimaliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukas Hradecky torjui nollapelin

26.1.2020 23:39:29