NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Gronk" jätti NFL-kentät - yksi pelipaikkansa kaikkien aikojen parhaista lopetti uransa

25.3.2019 - 06:00:35


Rob Gronkowski jätti amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan kentät mestarina. Gronkowski ilmoitti lopettamisestaan sunnuntaina.

- Kaikki alkoi 20-vuotiaana NFL-draftissa, kun unelmani toteutui. Ja nyt olen tässä kohta 30-vuotiaana elämäni toistaiseksi isoimman päätöksen kanssa. Minä lopetan jalkapallourani tänään, Gronkowski kirjoitti Instagramissa.

Gronkowski edusti koko NFL-uransa ajan New England Patriotsia. Hän voitti NFL:n mestaruuden eli Super Bowlin kolme kertaa, viimeksi tämän vuoden helmikuussa.

- Elämänkokemukseni viimeisen yhdeksän vuoden aikana ovat olleet mahtavia sekä kentällä että sen ulkopuolella: tapaamani ihmiset, kehittämäni ihmissuhteet ja voittamani mestaruudet. Haluan kiittää New England Patriotsia jokaisesta mahdollisuudesta, jonka olen saanut, "Gronk" jatkoi.

Gronkowskia pidetään NFL-historian yhtenä parhaista - joidenkin mielestä jopa parhaana - sisemmistä laitahyökkääjistä (tight end). Hänen ainoa "heikkoutensa" taisi olla loukkaantumiset.

- Mikä kunnia ja etuoikeus oli pelata kanssasi näinä yhdeksänä vuotena, Gronk. Saavutit niin paljon. Joukkueemme oli lähes lyömätön, kun sinä olit kentällä, New Englandin pelinrakentajalegenda Tom Brady kiitteli Instragramissa.

- Rob oli suuri syy siihen, minkä takia voitimme otteluita ja mestaruuksia. Hänen huippuluokan yhdistelmänsä kokoa, taitoa, alykkyyttä, kovuutta ja kykyä pelata paineen alla erotti hänet muista. Rob jättää mahtavan jäljen Patriotsiin ja NFL:ään yhtenä parhaista, joka on pelannut hänen pelipaikallaan, New Englandin valmentajalegenda Bill Belichick ylisti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

KuPS aloittaa Varsovassa

19.7.2019 12:35:37

 

 

 

 

 

Lukas Hradeckyn veli tekee paluun

19.7.2019 11:08:55

 

F1-kisan jatko varmistettu

19.7.2019 10:13:05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eremenko jättää SJK:n

18.7.2019 20:40:20

 

 

 

SM-kisoissa Vaasassa birdiejuhlat

18.7.2019 19:52:08