NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Ilonen: ”Olin itsekäs 20 vuotta, nyt on minun aikani huolehtia muista”

21.3.2019 - 22:47:34


Perheasiat vaikuttivat vahvasti Mikko Ilosen päätökseen lopettaa ammattilaisgolfaajan ura.

- Laatuaika vaimoni ja kahden lapsen kanssa on merkinnyt minulle paljon, ja olen ymmärtänyt, etten halua priorisoida muita velvollisuuksia perheeni edelle, Ilonen kertoi tiedotteessaan.

- Ammattilaisurheilijana, niin golfissa kuin muissakin lajeissa, täytyy olla välillä erittäin itsekäs. Olen ollut itsekäs viimeiset kaksikymmentä vuotta, joten nyt on minun aikani huolehtia muista niin kuin he ovat huolehtineet minusta.

Vaikka rooli muuttuu, Ilonen vihjaa jatkavansa golfin parissa.

- Golf on intohimoni. Olen päättänyt löytää tapoja, joilla voin auttaa lajin kehitystä ja erityisesti suomalaisia juniorigolfareita. Toivon, että voin inspiroida nuoria poikia ja tyttöjä Suomessa sekä ulkomailla, jotta he voivat saavuttaa tavoitteensa golfissa ja elämässä, kertoo Ilonen.

The Amateur Championshipin mestaruuden (2000) lisäksi Mikko voitti viisi Euroopan-kiertueen kisaa. Kaikkiaan kilpailuja tuli tilille 398.

Paras vuosi Iloselta (s. 1979) oli 2014. Hän voitti kaksi kilpailua ja sijoittui jaetulle seitsemännelle sijalle US PGA Championshipissä. Kauden 2014 menestys nosti hänet parhaimmillaan maailmanrankingin sijalle 37.

Lähde: Mikko Ilosen ja Sportyardin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!