NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jyväskyläläinen Liikunnan Riemu nousee Futsal-Liigaan

20.3.2019 - 23:04:07


Liikunnan Riemu nousee takaisin Futsal-Liigaan. Liikunnan Riemu katkaisi karsintasarjan PJK:ta vastaan suoraan otteluvoitoin 2-0.

Toisessa karsintaottelussa Riemu pääsi johtoon Markus Riikilän maalilla ajassa 12:24. PJK kuitenkin tuli nopeasti tasoihin vain 37 sekuntia myöhemmin Valtteri Similän osumalla.

Olli Pöyliö pääsi ensimmäisellä puoliskolla viemään isännät uudestaa johtoon. Puoliajalle mentiin 2-1-lukemissa. Ajassa 24:20 Riemun kapteeni Kasperi Halme tukevoitti johdon 3-0-lukemiin.

Kotiyleisö kannusti Riemua erittäin hyvällä volyymillä. Neljännen maalin hurmos oli jo sitä luokkaa, että erotuomari Aapajärvi rauhoitti yleisön ja pelaajien juhlintaa. PJK sai muutamia hyökkäyksiä, mutta Riemu puolusti hyvin tai Eino-Elmeri Muhonen Riemun maalilla venyi torjuntoihin.

PJK lähti pyörittämään reikäpaitapeliä, kun peliaikaa oli noin seitsemän minuuttia jäljellä. Kovin vaarallisia tilanteita ei syntynyt. Jonne Forsström pääsi pistämään Riemun viidennen tyhjiin. Tämän jälkeen PJK:lla oli vaikeuksia saada pallonhallintaa käyntiin. Osumia nähtiin vielä yksi ja jyväskyläläisjuhlat pääsivät käynnistymään selvillä 6-1-lukemilla.

Lähde: Futsal.fi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!