NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandyliigan Kuopion Welhot 1-5 häviöllä – voitti

23.1.2019 - 23:06:27


Kuopion Welhot nousi kolmannessa perättäisessä Salibandyliigan ottelussaan tappioasemasta pisteille, kun se käänsi kotonaan Kooveeta vastaan tilanteen 1-5 lopulta 7–5-voitoksi. Samalla Kooveen asema suoran putoajan paikalla tummeni entisestään, kun eroa Karhuihin on jo seitsemän pistettä.

Vielä kolmannen erän puolivälissä Lauri Alkki laukoi Kooveen neljän maalin johtoon, mutta Welhot alkoi hivuttautua lähemmäs ja tuli tasoihin, kun erää oli jäljellä vain neljä sekuntia.

Kolmannen erän puolivälissä isäntien Eetu Sorvali ja Eero Vepsäläinen tuhosivat maaleillaan Kooveen toiveet edes yhdestä pisteestä. Illan voitto nosti Welhot jo kahden pisteen päähän pudotuspeliviivasta.

Keskiviikon toinen tiukka taisto nähtiin Turussa, jossa TPS löi Steelersin 3-2. Teräsmiehet johtivat vielä päätöserän puolivälissä maalilla ennen kuin Mikko Hautaniemen tasoitus ja Eero Jalon viimeisen viisiminuuttisen alkuun iskemä osuma käänsivät pelin.

Illan kahdessa muussa ottelussa ilakoitiin kaksinumeroiset, kun EräViikingit murjoi kotonaan Nokian KrP:n 11-3 ja Classic vieraissa Westend Indiansin 10-2. EräViikingeistä Jani Kukkola kahmi tehot 2+2 ja Mika Moilanen 1+3, Classicin pelaajista peräti 14 merkkautti tänään pisteitä.

Classic johtaa nyt sarjaa kymmenen pisteen erolla ottelun enemmän pelanneeseen SPV:hen. Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Nokian KrP–Classic ja Oilers–Happee.

Lähde: Salibandyliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

FC Lahti sai uuden pelaajan

23.7.2019 15:31:07