NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pölkky Kuusamo putosi lentopallon eurokentiltä

22.1.2019 - 22:53:16


Pölkky Kuusamo aloitti naisten Challenge Cupin 1/8 finaalien toisen osaottelun terävästi erävoitolla tiistaina Kreikan Santorinilla, mutta sen jälkeen kotijoukkue AO Thiras hoiti loput tililleen ja eteni kahdeksan parhaan joukoon.

25-20 -voitetun avauserän jälkeen kaksi seuraavaa menivät AO Thirasille 25-17 ja 25-20 ratkaisseen Kuusamossa otetun 3-1 -vierasvoiton jatkeeksi jatkopaikan kreikkalaisille. Neljäs erä meni jo selkeästi 25-15.

Kotijoukkueen torjuntapeli oli kovaa luokkaa sen ottaessa peräti 17 torjuntaa Pölkyn kolmea vastaan. Myös ässäsyöttöjä nähtiin kotijoukkueelta selvästi kuusamolaisia enemmän (13-8).

Pölkyn hakkuri Trine Kjelstrup kasasi 14/+13 ja Essi Helminen 14/+7. Toki Kjelstrup torjuttiin lisäksi neljästi ja Helminen peräti yhdeksän kertaa, joten ”suomalaisittain” kaksikon plussatili oli +9 ja -2.

AO Tiras kohtaa puolivälierissä voittajan ottelusta Aydin BBSK - Hermes Oostende. Turkkilaisjoukkue voitti kotiottelunsa 3-0. Toinen osa pelataan keskiviikkona Belgiassa. Challenge Cup on eurocupien kolmostaso.

Kaksi suomalaisjoukkuetta jatkaa edelleen lentopallon eurocupeissa: Ford Store Levoranta (VaLePa) kakkostasolla, miesten CEV Cupin puolivälierissä ja Hämeenlinna naisten Mestarien liigassa.

Toni Flink


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!