NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Löytyykö suomalaisia puolivälieräjoukkueita lentopallon Eurocupeissa?

14.1.2019 - 17:24:33


Kolme viidestä vielä lentopallon Eurocupeissa mukana olevista joukkueista on tulessa tänä keskiviikkona (16.1.) jatkopaikan ratkaisevassa toisessa osaottelussa. Jaossa on Ford Store Levorannalle (VaLePa Sastamala Tampere), Perungan Pojille (Team Lakkapää) sekä Savo Volleylle paikka puolivälierissä eli kahdeksan parhaan joukossa.

Miesten CEV Cupissa FSL tarvitsee Tampereella käytännössä voiton tsekkivieraista jatkopaikkaan avausosan päätytytyä Kladnossa 3-2 suomalaisvoittoon. Toki 2-3-tappiolla mentäisiin lisäerään.

Perungan Pojat hävisi Ranskassa Poitiersille 1-3, joten Rovaniemellä sillä ei ole varaa antaa kuin maksimissaan yksi erä vieraille viedäkseen ratkaisun kultaiseen erään.

Savo Volley puolestaan matkaa keskiviikoksi Sloveniaan, jossa lähdetään liikkeelle savolaisten 3-2 -kotivoitosta avausosassa eli tilanne on sama kuin FSL:lla.

Ford Store Levorannan ja Perungan Poikien pelit ovat nähtävissä suorina lähetyksinä Yle Areenassa kello 18.20 alkaen. Tampereella selostajana on Toni Flink ja Rovaniemellä Harri Nykänen.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!