NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Big Ben" syötti viisi touchdownia - Pittsburgh Steelers venytti voittoputkeaan

9.11.2018 - 09:57:41


Pittsburgh Steelers on intoutunut vahvaan menoon amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa. Viidennen peräkkäisen voittonsa ottanut Pittsburgh jyräsi torstaina Carolina Panthersin kotonaan 52-21.

Pittsburghin saldo on nyt kuusi voittoa, kaksi tappiota ja yksi tasapeli. Steelers johtaa AFC-konferenssin North-divisioonaa.

Pittsburghin pelinrakentaja Ben Roethlisberger oli loistoiskussa. "Big Ben" syötti peräti viisi touchdownia viiden eri pelaajan näppeihin. TD-miehistä eniten koppijaardeja keräsivät Antonio Brown ja JuJu Smith-Schuster. Keskushyökkääjä James Conner rynni yhden touchdownin. Myös Steelersin puolustus pääsi TD:n makuun.

Pittsburgh johti ensimmäisen neljänneksen jälkeen 21-7 ja tauolla jo 31-14. Steelersin etumatka oli parhaimmillaan 38 pistettä.

Pittsburgh ei menettänyt palloa kertaakaan. Carolinan pelinrakentaja Cam Newton heitti pallon kerran Steelers-pelaajan näppeihin, mikä kostautui suoraan touchdownina. Panthers myös rähmäsi kerran.

Carolinan kaikki kolme touchdownia merkittiin keskushyökkääjä Christian McCaffreyn nimiin. McCaffrey otti kaksi TD-koppia ja rynni yhden touchdownin.

Joukkueet tekivät ensimmäisellä neljänneksellä NFL-historiaa. Ottelun kolme ensimmäistä touchdownia syntyivät 24 sekunnin sisään. Elias Sports Bureaun mukaan koskaan aikaisemmin ei kolmea touchdownia ole tehty niin lyhyessä ajassa.

Carolinalla on kuusi voittoa ja kolme tappiota. Panthers on NFC-konferenssin South-divisioonassa kakkosena New Orleans Saintsin jälkeen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

26.4.2019 07:30:11