NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Miesten käsipallomaajoukkue nimetty EM-karsinnan avausotteluun Tshekkiä vastaan

23.10.2018 - 13:10:07


Miesten käsipallomaajoukkue aloittaa EM-karsinnat lokakuun viimeisellä viikolla vierasottelulla Tshekkiä ja kotiottelulla Valko-Venäjää vastaan.

Suomi viimeisteli virettään viikonloppuna kohtaamalla Japanin kahdesti. Lauantaina Karjaalla tuloksena oli voitto ja sunnuntaina Siuntiossa puolestaan tappio. Viimeistelyleirin pohjalta päävalmentaja Kaj Kekki on nimennyt joukkueen, joka matkaa tiistaina Plzeniin, jossa Suomi karsinta-avauksessa kohtaa Tshekin keskiviikkona 24. päivä lokakuuta.

Aivan parhaalla ryhmällä Suomi ei karsinnan avausotteluun pääse. Runkopelaajista sivussa ovat Nico Rönnberg ja sunnuntain Japani-ottelussa loukkaantunut Richard Sundberg.

- Eihän noille mitään voi ja niillä pelaajilla mennään, jotka ovat käytettävissä, Kekki totesi Käsipalloliiton tiedotteessa.

- Totta kai toivomme ettei loukkaantumisia tule nyt ainakaan lisää. Positiivisella hengellä kuitenkin ollaan ja joukkueen vire näytti maanantaina oikein hyvältä.

Suomen karsintalohko on haastava ja heti alkuun edessä on ennakkoon vaikea ottelu.

- EM-kutonen kertoo vastustajasta varmaan aika lailla tarpeeksi. Me yritämme ottaa kaiken irti omista pelaajistamme ja katsotaan sitten mihin se riittää, Kekki sanoo.

- Tshekki kuten lohkon kaikki vastustajat, on aika fyysinen joukkue, mutta ei ehkä kaikkein nopein. Japania vastaan saimme hyvää harjoitusta pelaamisesta todella liikkuvaa puolustusta vastaan. Meidän pitää olla joka tapauksessa puolustuksessa parhaimmillamme, jotta saamme paikkoja myös nopeisiin hyökkäyksiin.

Tsekki-ottelun jälkeen Suomi palaa kotimaahan ja kohtaa toisessa EM-karsintaottelussaan Valko-Venäjän Vantaan Energia Areenalla lauantaina 27.10. kello 16.00.

Suomen joukkue Tshekkiä vastaan
Kalle Alander, Cocks (mv)
Mikael Mäkelä, Dicken (mv)
Benny Broman, Dicken
Fredrik Forss, FIF (DEN)
Max Granlund, Dicken
Robin Granlund, Dicken
Johan Gripenberg, Dicken
Benjamin Helander, Alingsås HK (SWE)
Oscar Kihlstedt, BK-46
Miro Koljonen, GrIFK
Ian Martin, HIF Karlskrona (SWE)
Alexander Von Numers, SIF
Anton Remy, Dicken
Teemu Tamminen, Cocks
Robin Sjöman, BK-46
Vincent Voutilainen, SIF


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

26.4.2019 07:30:11