NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen salibandynuoret avausvoittoon Uppsalan EFT-turnauksessa

19.10.2018 - 14:43:44


Suomen U19-poikien salibandymaajoukkue aloitti neljän maan EFT-turnauksensa Uppsalassa vahvasti, kun Sveitsi taipui selvästi 9-4. Lauantaina Suomi saa vastaansa Tshekin.

Avausmaali nähtiin jo avausminuutilla, kun Sveitsin hyvin torjunut maalivahti Nils Schalin peitti Jasper Juutin avopaikan mutta Miika Latvala sivalsi kakkospallon kaukaa verkkoon. Syöttöpiste merkittiin Juutille, joka keräsi niitä jo avauserässä kolme ja iski kolmannessa vielä pitkästä kierrosta Suomen kahdeksannen osuman. Sveitsi kavensi toisen erän alussa lukemiksi 3-2, mutta ottelun vanhetessa Suomi kasvatti eroa rankaistuaan hyvällä prosentilla ylivoimahyökkäyksistä. Neljä pistettä koonneen Jasper Juutin ohella Suomen pistetilastoissa erottui Niko Einiö saldolla 1+2.

- Pientä alkujännitystä näkyi, mutta lähdimme viemään pallollista peliä ja onnistuimmekin siinä varsin hyvin, Suomen päävalmentaja Atte Juuti tiivisti Salibandyliiton tiedotteessa.

- Isona teemana viime leirillä oli pelin rytmittäminen, ja se näkyi myös kaukalossa. Eniten parannettavaa jäi ratkaisuihin hyökkäysalueella, nyt haettiin turhan nopeasti sitä ratkaisevaa syöttöä, kun jatkossa pitää laittaa palloja isommalla maltilla omille pelaajille, Juuti sanoi.

Lähde: Salibandyliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!