NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Biitsinaiset avasivat voitolla ja tappiolla Las Vegasissa

19.10.2018 - 11:20:18


Suomalaisnaisten biitsikausi Las Vegasissa, Yhdysvalloissa pelattavassa FIVB:n World Tourin neljän tähden turnauksen pääsarjassa alkoi täpärällä tappiolla ja leveällä voitolla.

Taru Lahti-Liukkosella ja Anniina Parkkisella oli kolmannessa erässä kaksi ottelupalloa latvialaisparia Anastasija Kravcenoka / Tina Graudina vastaan, mutta vastustaja vei kolme viimeistä pistettä voittaen ottelun lopulta 1-2 (16-21, 21-19, 15-17).

- Tiukka tappio Latvialle harmittaa, mutta ajoittain oma peli oli hyvää. Muutama ylimääräinen virhe käänsi pelin vastustajalle. Perjantaina lähdetään rohkealla pelillä Kiinan kaatoon, Parkkinen sanoi tiedotteessa.

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen pelaavat perjantaina kello 19.50 Suomen aikaa jatkopaikasta kiinalaiskaksikkoa MeiMei Lin / Lingdi Zhu vastaan.

Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen pääsivät tuulettamaan kauden ensimmäistä suomalaisvoittoa, kun kiinalaispari Fan Wang / Chen Xue jäi suomalaisten jalkoihin eräluvuin 2-0 (21-15, 21-17).

- Hyvä voitto Kiinasta, pelattiin rohkeaa ja iloista peliä ja sekä torjunta-puolustuspeli toimivat hyvin.

Perjantaina jatketaan revanssilla Brasilian Antonellia ja Carolia vastaan, Ahtiainen tuumaili. Lehtonen ja Ahtiainen varmistivat voitollaan jatkopaikan 24 parhaan joukkoon. Brasilia-pelissä on panoksena lohkovoitto ja suora paikka jatkopelien toiselle kierrokselle.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10