NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MM-kisapelaaja debytoi tänään Mestaruusliigassa

18.10.2018 - 17:01:59


Kärkipäähän veikatut LP Viesti ja LiigaPloki iskevät yhteen mielenkiintoisessa torstaiottelussa lentopallon naisten Mestaruusliigassa.

Erityisen kiintoisa on kotijoukkue Viestin tilanne. Hallitseva SM-hopeamitalisti saa kentälle uuden passarin, Kristsina Jagubovan. Azerbaidzhanilainen pelaaja on valmentaja Tomi Lemminkäisen mukaan varsin lupaava tapaus.

– ”Kris” vakuutti taidoillaan heti ensimmäisen treenin aikana, ja päätös oli helppo tehdä hänen osaltaan, Lemminkäinen sanoo Viestin verkkosivuilla.

– Hän on ulottuva passari, ja hänen passitarkkuutensa varsinkin laitoihin on todella hyvä. Hän on myös sosiaalinen ja avoin ihminen, joten hän sopeutunee joukkueeseen hyvin.

Jagubova edusti äskettäin maataan lentopallon naisten MM-kisoissa. Viesti tarvitsi uuden passarin, sillä ykköspassari Viktoria Tutshashvili on rannevammaisena pitkään sivussa.

Keskitorjuja Ksenia Pavlenko, kotimaa niin ikään Azerbaidzhan, on Viestissä testisopimuksella.

LiigaPloki avasi kauden tappiolla Hämeenlinnan Lentopallokerholle. Sen jälkeen joukkue on voittanut kolme ottelua putkeen ja hävinnyt vain kaksi erää.

Amerikkalaispassari Suzanne Horner häärii LiigaPlokin pelin sieluna. Tulivoimaa riittää erityisesti yleispelaajatontilla: Jeane’ Horton ja Emilia Kääntä ovat Mestaruusliigan yleispelaajatilaston sijoilla yksi ja kaksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10