NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Dicken linkosi 29 maalia ja otti voiton pääkaupunkiseudun käsipalloderbyssä

17.10.2018 - 23:30:09


Dicken voitti heikollakin pelillä GrIFK:n käsipallon pääkaupunkiseudun paikalliskamppailussa Helsingin Pirkkolassa keskiviikkona. Lopputulos oli 29-22.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, kunnes lauttasaarelaiset saivat otteen 10. minuutin kohdalla, kun Grani oli pakotettu aikalisään tilanteen ollessa 8-4. Dicken jatkoi hyviä otteitaan ja taukoa lähdettiin viettämään tilanteessa 17-10 Granin tehtyä maalin aivan jakson loppuhetkillä.

Jakson ehdoton hahmo oli Patrik Roslander, kahdella rankkaritorjunnalla sekä lukuisella paraatipelastuksella. Hyökkäyspäässä Benny Broman oli pelipäällä, ja niin syötöt kuin heitotkin onnistuivat kovalla prosentilla.

Toinen jakso oli todella ailahtelevaa lauttasaarelaisten osalta, ja vaikka ero pysyikin loppuun asti 7 maalissa, ei montaa hymyä irronnut Dicken-miehistössä. Samaa mieltä oli valmentaja Valdar Noodla, joka manasikin toisen jakson lepsua peliä ja keskittymisen puutetta. Samaa mieltä oli ottelun parhaaksi valittu Patrik Roslander.

Ottelun lopputulos kirjattiin lukemin 29-22, ja näin ollen, heikosta pelistä huolimatta, Dicken siirtyy maajoukkuetauolle sarjajohdossa, täydellä pistepotilla. Lauttasaarelaisten takana Cocks, HIFK sekä BK-46 ovat kaksi pistettä perässä, kun kaikki ovat kärsineet yhden tappion.

Dickenin ottelut jatkuvat liigassa 4.11 kun joukkue matkaa Hankoon HIK:n vieraaksi

Daniel Remy


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

26.4.2019 07:30:11