NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

McGregor ja Nurmagomedov hyllytetty - UFC-ottelun kurja päätös toi pannat

12.10.2018 - 14:18:27


Vapaaottelijat Conor McGregor sekä Khabib Nurmagomedov on väliaikaisesti hyllytetty Nevada State Athletic Commissionin (NSAC) toimesta sunnuntaisen kevyen sarjan mestaruusottelussa sattuneen nujakoinnin vuoksi.

Voitettuaan ottelun Nurmagomedov hyppäsi kehäaidan ylitse ja aloitti tappelun vastustajan leirin kanssa. McGregor puolestaan nujakoi venäläisottelijan leirin kanssa ja salissa käytiin useita tappeluita.

NSAC myös veti Nurmagomedovilta mestaruusvyön pois.

Tiettävästi lajin kattojärjestö sekä NSAC järjestää kuulemisen tässä kuussa ja se on aloittanut tutkimuksen Las Vegasissa käydyn ottelun tapahtumista. Tiettävästi NSAC on asettamassa ottelijoille sakkoa ja hyllytyksen vielä määräämättömäksi ajaksi. Mikäli tämä hyllytys astuu voimaan, seuraavat lajijärjestöt päätöstä perässä.

UFC-sarjan puheenjohtaja Dana White kuitenkin aiemmin sanoi medialle, että Nurmagomedov säilyttää vyönsä kaikesta huolimatta.

Venäläisottelijan leiristä kolme henkilöä pidätettiin Nevadan poliisin toimesta ja Nurmagomedov on pyytänyt julkisesti tapausta anteeksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!