NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuomas Sammelvuo kehui Suomen sankaria - "Upi kantoi isoa vastuuta hyökkäyspelissä"

22.9.2018 - 21:42:50


Hakkuri Urpo Sivula urakoi Hollantia vastaan 23 pistettä, mutta se ei riittänyt Suomelle. Hollanti vei lentopallon MM-kisojen lauantai-illan ottelun Milanossa 3-1 (25-19, 23-25, 25-16, 25-13).

Suomi pelasi kaksi erää hyvää ja iloista lentopalloa, mutta tahti hyytyi täysin kahteen viimeiseen erään. Aloitukset eivät oikein nousseet ja aloitussyötöissä hävittiin Hollannille selvästi. Hollanti vei kahden viimeisen erän ässäsyötöt 9-1. Hollannin hakkuri Abdel-Aziz Nimir jäi vain yhden pisteen Sivulasta tehtyään 22 pistettä.

- Upi kantoi isoa vastuuta hyökkäyspelissä, päävalmentaja Tuomas Sammelvuokin kehui, mutta muuten hän oli kovin alamaissa hävityn pelin jälkeen.

- Pelistä jää todella harmittamaan, että annettiin Hollannille liian helposti kaksi viimeistä erää. Meidän hyvä hetki kesti aivan liian lyhyen aikaa.

- Meillä on vielä yksi mahtava peli jäljellä Venäjää vastaan. Vastassa on ehkä maailman paras joukkue. Siihen ei tarvitse mitään ekstra-valmistautumista, Sammelvuo sanoo. Suomi ja Venäjä kohtaavat sunnuntaina klo 18.00 Suomen aikaa.

Urpo Sivula oli Sammelvuon tavoin pelin jälkeen todella harmissaan, vaikka oma peli sujui hyvin.

- Ei tässä voi oikein olla tyytyväinen mihinkään. Löysää meininkiä. Eilinen myöhäispeli ei mitenkään vaikuttanut pelaamiseen eikä Hollanti mitenkään yllättänyt meitä, Sivula totesi.

- Hyvältä tuntui tietysti, kun oma peli sujui ja mikäs oli vedellessä, kun sai passia.

Suomen aloitukseen kentälle tulivat Eemi Tervaportti, Urpo Sivula, Elviss Krastins, Niko Suihkonen, Sauli Sinkkonen, Markus Kaurto ja Lauri Kerminen. Liberosta yleispelaajaksi siirretty Niklas Breilin kävi takakenttävaihtoja Krastinsin tilalla. Myös Mikko Esko, Tommi Siirilä ja Antti Ronkainen pelasivat toveittain Hollantia vastaan.

Hollanti vei ensimmäisen erän kuudella pisteellä. Suomi oli vain kahden pisteen päässä vielä 20-18-tilanteessa. Hollanti pelasi erän lopun kuitenkin Suomea varmemmin ja otti tarvittavat viisi pistettä. Hakkuri Sivula teki erässä kahdeksan pistettä. Hollanti vei torjunnat 4-1.

Suomen peliin tuli lisää iloista ilmettä toisessa erässä ja tiukka taistelu toi lopulta 25-23-erävoiton. Suomi johti parhaimmillaan jo kuudella pisteellä, mutta Hollanti kuroi eroa umpeen. Ei kuitenkaan kertaakaan päässyt edes tasoihin. Sivula teki seitsemän pistettä. Suomi iski neljä ässää ja syötti muutenkin hyvin. Hollanti otti taas kentän hallinnan kolmannessa erässä ja vei sen helposti yhdeksän pisteen erolla. Hollannin torjunta oli vahva ja se teki peräti kuusi pistettä. Suomi ei yhtään.

Neljännessä erässä Hollanti jatkoi vahvasti Suomen pelin jumittaessa. Suomi jäi vain 13 pisteeseen.

Lähde ja kuva: Lentopalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcos Baghdatis lopettaa

24.6.2019 13:33:47