NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Happee ja Classic kurittivat pienempiään Salibandyliigassa

22.9.2018 - 20:23:40


Isot olivat isoja ja pienet pieniä lauantaina Salibandyliigassa, kun Happee murjoi kotonaan OLS:n 8-1 ja mestari Classic vieraissa Welhot peräti 14-2. Voitto oli Classicille 35. perättäinen liigassa.

Salibandyn kuningas Mika Kohosen paluu kotikaukaloonsa veti Jyväskylän Monitoimitalolle mukavasti 848 katsojaa, joita kotijoukkue hemmotteli maaleilla ja pisteillä. Vielä avauserän OLS sinnitteli yhden maalin tappioksi, mutta toisen jälkeen Happee johti jo 5-1. Keskisuomalaisten pistehaina Paul Kotilainen ja Petri Kauko merkkauttivat maalin ja kaksi syöttöpistettä mieheen. Palkintoraadin hurmasi 31 palloa poiminut Happee-vahti Markus Laakso.

Kuopiossa Classic pilasi Welhojen illan neljässä minuutissa, kun Konsta Tykkyläinen, Eemeli Salin ja Sami Johansson piirsivät taululle kolmen maalin vierasjohdon. Ensimmäisellä tauolla Classic johti 5-0, eikä tahti siitä loppua kohden juuri hidastunut. Tamperelaisista löytyi tänään viisi kahden maalin seppää, joista Sami Johansson ja Eetu Sikkinen kuorruttivat iltansa vielä kahdella syöttöpisteellä.

Sarjataulukon kärjessä komeilevat kuudella pisteellä Happee, Steelers ja SPV. Hännillä Westend Indians, LASB, Nokian KrP ja OLS riutuvat nollilla.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla Welhot - Steelers, Karhut - LASB ja EräViikingit - Happee.

Lähde: Salibandyliiton tiedote. Kuva: SBL


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!