NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ursula Wikström puristi jatkoon Espanjassa

21.9.2018 - 22:20:46


Ursula Wikström (142, par) taisteli tiensä jatkokierroksille Barcelonan lähistöllä pelattavassa LET-kietueen osakilpailussa, Esterella Damm Mediterranean Ladies Openissa. Wikströmin kierrostulokset Terramar Clubin kentällä ovat olleet 70 ja 72. Hän jakaa kisan puolivälissä sijaa 55.

- Tänään peli oli hirveetä taistelua, mutta ajoittain se näytti jo golfilta. Valmentajani Petteri Nykky oli täällä alkuviikosta pari päivää ja päästiin käymään hänen kanssaan läpi puttaamista ja vähän muutakin tekemistä, kertoi toisella kierroksellaan 29 puttia kirjannut Wikström. Väyläosumia vantaalaiselle tilastoitiin 6 ja viheriöosumia 12.

Kilpailun kärkipaikalla golfaa Hollannin Anne Van Dam (-14). Toisena, neljän lyönnin päässä on isäntämaan Carmen Alonso (-10). Hänestä lyönnin päässä kolmatta sijaa jakavat Ranskan Celine Herbin ja Saksan Caroline Masson. Suomalaisista Wikströmin tapaan jatkokierroksille tiensä selvitti sijaa 42 jakava Krista Bakker (-1). Muut kilpailuun startanneet suomalaiset, Noora Komulainen, Sanna Nuutinen ja Elina Nummenpää karsiutuivat.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!