NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomi kohtaa Italian perjantaina Milanossa

18.9.2018 - 12:10:09


Lentopallon MM-kisoissa upeasti 2. kierrokselle selvinnyt Suomen miesten maajoukkue kohtaa isäntämaa Italian perjantaina Milanossa. MM-kisojen 2. kierroksen E-lohkon muut maat selviävät tänään alkulohkojen viimeisissä peleissä.

B-alkulohkosta tulee Milanoon lohkon toiseksi sijoittuva joukkue, joka voi olla Hollanti tai vaikkapa Ranska. C-lohkosta Milanon matkalipun saa joko Serbia tai Venäjä. Niillä on keskinäinen ottelu tänään ja häviäjä matkaa Milanoon.

MM-kisoissa on enää yksi jatkopaikka auki ennen alkulohkojen viimeisiä pelejä tiistaina. Argentiina ja Japani taistelevat siitä viimeisestä paikasta A-lohkossa. Varmat jatkoon menijät ovat Italia, Slovenia, Belgia, Hollanti, Kanada, Brasilia, Ranska, USA, Serbia, Venäjä, Australia, Puola, Bulgaria, Iran ja Suomi. Ja varmat putoajat ovat Dominikaaninen tasavalta, Egypti, Kiina, Kamerun, Tunisia, Kuuba ja Puerto Rico. Kaikki eurooppalaiset joukkueet ovat siis jatkossa.

Tänään illalla klo 17 Suomi pelaa alkulohkon viimeisen pelin ja vastassa on Iran, joka maanantaina hävisi Puolalle 0-3. Lohkon viimeisessä ottelussa Bulgaria ja Puola taistelevat lohkon ykkössijasta. Iran tulee lohkossa toiseksi tai kolmanneksi ja Suomi neljänneksi.

Ylen lähetykset tänään
Suomi – Iran TV2 klo 16.30, Yle Puhe klo 16.50
Bulgaria – Puola Yle Areena klo 20.20

Lähde: Lentopalloliiton tiedote. Kuva: Lentopalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!