NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KaDy vei Super Cupin voiton

14.9.2018 - 22:01:20


Kotimainen miesten futsal-kausi alkoi perjantai-iltana, kun viime kevään finalistit Kampuksen Dynamo (Jyväskylä) ja Leijona Futsal (Akaa) kohtasivat Jyväskylän Monnarilla. Kyseessä oli Super Cup, jossa perinteisesti kohtaavat hallitsevat Suomen mestari ja Cup-mestari (nykyään Final Four -turnauksen voittaja). Koska KaDy vei keväällä nimiinsä molemmat tittelit, haastajaksi tuli Futsal-Liigan hopeajoukkue.

Jyväskyläläiset pääsivät nostelemaan kauden ensimmäistä pokaalia voitettuaan ottelun lukemin 5–2 (3–0). Numerot vastasivat melko hyvin ottelutapahtumia: KaDy oli valmiimpi ja sekä rakensi että käytti tilanteensa paremmin, mutta molempien joukkueiden otteissa näkyi rutiinin puute. Jyväskyläläisillä oli toki takanaan Pohjoismaiden seurajoukkueiden mestaruusturnaus, josta tuli hopeaa, ja puhtaalla pelillä voitettuMestareiden Liigan Preliminary Round -kierros. Niinpä esimerkiksi tuoreet ulkomaanvahvistukset, montenegrolainen Nikola Vidakovic ja etenkin serbialainen Kristijan Radin, olivat jo hyvin mukana KaDyn pelitavassa.

Futsal-Liiga alkaa 29.9., ja Jyväskylässä pelataan ensimmäinen ottelu sunnuntaina 30.9. Silloin montenegrolaisen Vasko Vujovicin luotsaama KaDy isännöi jälleen Leijona Futsalia. Keskisuomalaisyleisö pääsee siis heti kauden alkuun perusteellisesti punnitsemaan maan kärkijoukkueiden lähtötasoa.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10