NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt se varmistui - Tyson Fury ja Deontay Wilder iskevät yhteen titteliottelussa

19.8.2018 - 10:56:51


Tyson Fury lupasi iskeä tajun kankaalle WBC-liiton raskaansarjan tittelivyön omistajalta Deontay Wilderilta, kun kaksikon välinen ottelu varmistui lauantaina.

Ottelu sai varmistuksensa kun englantilainen Fury iski Francesco Pianetasta voiton kaikin tuomariäänin Belfastissa järjestetyssä otteluillassa. Tämän jälkeen Fury ja paikalle lennätetty Wilder vaihtoivat kehässä sanoja kun promoottori Frank Warren oli kertonut ottelun varmistuneen. Virallisesti ottelun ajankohta ja paikka julkistetaan ensi viikolla, mutta titteliottelun paikka on lähes varmuudella Las Vegasin joku kasinoista.

Wilder vastasi 30-vuotiaan Furyn uhitteluille, että "hän tulee kokemaan ensimmäisen tyrmäyksensä".

Fury tekee paluuta nyrkkkeilyn huipulle ja mies on otellut paidattomana 27 ottelua häviämättä kertaakaan. 19 voittoa on tullut tyrmäyksellä.

- Hän ei ole koskaan omistanut WBC-vyötä. Jos hän vain ajatteleekin sitä, tulee hänen herätä ja pyytää minulta anteeksi tekoaan, 32-vuotias Wilder sanaili.

Ottelu tuli ajankohtaiseksi kun Wilderin neuvottelut WBA, IBF ja WBO-liiton tittelivyön omistajan Anthony Joshuan kanssa siirtyivät tulevaisuuteen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52