NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Monika Mikkolalta hieno suoritus MM-regatassa – nappasi maapaikan Tokion olympialaisiin

10.8.2018 - 19:39:03


Laser radial -purjehtija Monika Mikkola sijoittui Tanskan Århusissa kilpailtavan MM-regatan mitalilähdössä kuudenneksi ja päätti kilpailun neljänteen sijaan.

- Tänään oli tuulista, mutta onneksi kisasimme lähellä rantaa, joten tuuli oli aika puuskikasta eikä tasaista kovaa tuulta. Aluksi lähtö meni minulta huonosti, mutta päättyi lopulta hyvin, Mikkola kommentoi Sailing Team Finlandin tiedotteessa.

Suomi saavutti Århusin MM-kilpailusta maapaikat Tokion olympialaisiin sekä Laser radial- että Laser standard -luokista. Maapaikka oli lähellä myös Nacra17-luokassa, mutta Sinem Kurtbayn ja Janne Järvisen tiukka taistelu päättyi 19:nteen sijaan.

- Nuoret purjehtijat tekivät tuloksemme tällä kertaa, kun Monika Mikkola oli Laser radialissa upeasti neljäs ja Kaarle Tapper Laser standardissa 12:s. Täällä jaettiin aika vähän maapaikkoja suhteessa aiempiin olympialuokkien yhteisiin MM-kilpailuihin, joten jokainen paikka oli tiukassa. Olen luottavainen, että saamme maapaikkoja lisää ensi vuoden MM-kisoissa, päävalmentaja Joakim Wilenius sanoo.

Lähde: Sailing Team Finlandin tiedote

Kuva: SPV


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!