NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Portugali kaatoi Suomen U20 EM-lentopallossa

18.7.2018 - 21:37:19


Suomen alle 20-vuotiaiden poikien maajoukkue koki kolmannen tappionsa Hollannissa ja Belgiassa pelattavissa lentopallon EM-kisoissa. Portugali oli keskiviikkona Suomea vahvempi erin 1-3 (22-25, 25-17, 19-25, 22-25).

- Tulos ja pelin taso oli koko joukkueelle pettymys. Toista erää lukuun ottamatta ei saatu omaa peliä oikein missään vaiheessa käyntiin. Taktisesti ja teknisesti ei pystytty niihin suorituksiin, joilla tarvittavat pisteet olisi voitu kaivaa, päävalmentaja Janne Heikkinen summasi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Tilastojen valossa keskiviikon onnistujia olivat yleispelaaja Niko Suihkonen (16/+10) sekä virheittä esiintynyt keskipelaaja Aatu Pöllänen (5/+5). Myös toisessa erässä kentälle tullut yleispelaaja Jere Heiskanen (8/+5) oli pirteällä pelipäällä.

- Jokaisessa tappioerässä meilläkin oli paikat vielä peliä, mutta emme pystyneet hyödyntämään niitä, Heikkinen harmitteli.

Suomella on nyt neljästä pelistä tilillään yksi voitto. Portugali-tappion myötä sinivalkoiset menettivät mahdollisuutensa mitalipeleihin. Sijoitusotteluihin 5-8 pääsy riippuu myöhäisillan Hollanti - Saksa -pelistä sekä torstaina pelattavasta Suomen alkulohkon päätöskamppailusta Saksaa vastaan.

Suomen lohkossa paikoista mitalipeleihin taistelevat vielä Tshekki, Hollanti, Valko-Venäjä ja Saksa. Toisen alkulohkon kärjessä ovat Belgia ja Venäjä.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!