NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Olen tällä hetkellä ilman vaatteita, mailoja, kenkiä ja palloja” - Erofejeff elää jännityksessä

25.6.2018 - 11:47:58


Suomen golfammattilaisten järjestön PGA:n mestaruuskilpailut, Audi PGA Finland Championship pelataan tällä viikolla Hirsala Golfissa. Tiistaista torstaihin pelattavassa kilpailussa on mukana kaikkiaan 38 pelaajaa, joista 32 pelaa yleisessä sarjassa ja 6 seniorisarjassa. Kilpailun palkintopotissa on 10 000 euroa.

Suomen PGA:n toiminnanjohtaja Teemu Laakso on mielissään kilpailukentän kunnosta kisojen aattona.

- Puitteet täällä Hirsalassa ovat mahtavat. Kenttä näyttää olevan todella hienossa kunnossa, Laakso kehuu.

Samaan kommenttiin Hirsalan hienoudesta yhtyy myös Peter Erofejeff, joka on yksi kilpailun suurimpia ennakkosuosikkeja.

- PGA:n mestaruuskilpailut Hirsalassa on makea juttu. Hirsala on viime vuosina ollut todella upeassa kunnossa, ja se on hyvä testi meille. Siellä voi pelata paljon alle parin, mutta tilanne voi kääntyä silmänräpäyksessä toiseen suuntaan, sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kilpailumatkalta Skotlannista kotiutunut Erofejeff sanoo.

Erofejeffin kilpailuun valmistautuminen ei ole sujunut aivan toivotulla tavalla, sillä hänen mailansa ovat vielä Edinburghissa.

- Olen tällä hetkellä ilman vaatteita, mailoja, kenkiä ja palloja. Sieltä tulee kaksi lentoa maanantaina Helsinkiin, ja mailojen pitäisi tulla iltapäivällä kahden jälkeen Helsinkiin. Tässä saa vähän jännittää, miten tässä käy, Erofejeff paljastaa.

PGA:n mestaruuskilpailut ovat Erofejeffille tärkeässä roolissa, sillä hänen viimeaikaiset peliesityksensä eivät ole olleet sellaisia, mitä hän on toivonut ja olettanut.

- Suomi-kisa kivalla kentällä ja vähän leppoisammalla meiningillä sopii itselleni tällä hetkellä todella hyvin. Mutta tietysti aina, kun kisa alkaa, niin se laittaa minut hereille. Todella innokkaasti ja hyvillä mielin lähden pelaamaan. Mutta itseni kanssa on paljon kysymysmerkkejä, jos ihan rehellisiä ollaan, Erofejeff sanoo suoraan.

Kuva: Audi PGA Finland


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!