VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandyliiga solmi historiallisen tv-sopimuksen

13.6.2018 - 10:04:21


Miesten salibandyliiga on solminut historiansa merkittävimmän mediakumppanuuden.

Salibandyliiga ja Sanoma ovat tehneet kolmivuotisen sopimuksen, jonka myötä liigapelit näkyvät jatkossa Ruutu+-palvelussa. Sopimuksessa on myös optio kahdesta seuraavasta kaudesta.

- Salibandyliigan historian kattavin mediakumppanuus antaa erinomaiset lähtökohdat lisätä Salibandyliigan näkyvyyttä ja profiloida sen yhdeksi kiinnostavimmista palloilusarjoista Suomessa. Salibandyn harrastajamäärä on ollut kasvussa jo monta vuotta. Rekisteröityneitä pelaajia oli viime vuonna yli 65 000, ja pelaajamäärä kasvoi 14 prosenttia, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen sanoo tiedotteessa.

- On mahtavaa saada salibandy osaksi Ruudun kattavaa kotimaista palloilutarjontaa. Monivuotinen yhteistyö on erinomainen lähtökohta, ja tavoitteemme on tulevaisuudessa näyttää Ruudussa kaikki Salibandyliigan ottelut, Nelonen Median urheilusisällöistä vastaava johtaja Jussi Suvanto kertoo.

Otteluita nähdään myös ISTV:ssä, josta tulee kerran kuukaudessa yksi ilmaisottelu. Kevään finaaliotteluita näytetään maksuttomalla JIM-kanavalla. Jokaisella kaudella näytetään vähintään 120 salibandyliigan ottelua.

Otteluita toteutetaan niin monikameratuotannolla kuin niin sanotulla fanikamerallakin.

Lähde: salibandy.fi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!