VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Juulia Jyläs onnistui hienosti Tanskassa

27.5.2018 - 19:38:02


Esteratsastaja Juulia Jyläs ja huippuratsu Finishing Touch Wareslage etenenevät kohti kauden MM-tavoitetta mahtavassa vireessä. Jyläs otti belgialaisen jalostusorin kanssa neljännen sijan Uggerhalnen erittäin kovatasoisessa 160-tason GP:ssä sunnuntaina Tanskassa. Lauantaina ratsukko selvitti 150 cm:n Nations Cup- joukkuekilpailun ykköskierroksen yhdellä puomilla.

GP:n toiselle kierrokselle karsi mukaan kolmentoista kärki, ja molemmat radat selvitti täysin ilman virhepisteitä vain viisi ratsukkoa. Voittoon kiri Ruotsin estetitaani Rolf-Göran Bengtsson ratsulla Crunch ajassa 39.00 sekuntia. Toiseksi nousivat Tanskan Kasper H. Hansen ja Jemousin van den Dael (39.20) ennen Puolan Krzysztof Ludwiczakia ja Nordwindiä (39.50). Jyläksen ero kärkeen oli vain puolitoista sekuntia (40.60).

- Tänään oli rankka ensimmäinen rata, hevoset saivat tehdä paljon töitä, ja viimeisellä kahdella, vaikealla linjalla tuli paljon virheitä. Fini taisteli mahtavasti loppuun asti ja antoi kaikkensa, Jyläs kertoo paikan päältä tavoitettuna.

- Uusinnassa emme jääneet kovin paljoa kärjestä, pikku hiljaa pystyn ratsastamaan Finin kanssa yhä paremmin aikaa. En halunnut ottaa kuitenkaan ihan kaikkia riskejä, vaan pidin vauhdissa vielä jonkin kontrollin. Uusinnan rata oli ihan tehtävissä, mutta totta kai jokainen este painaa jaloissa, ja jokainen hyppy on ihan varteenotettava, kun takana oli lauantailta todella kovan tason Nations Cup.

Jyläksen kauden päätähtäin on MM-kilpailussa, jotka käydään syyskuussa Tryonissa, Yhdysvalloissa. Jyläs edusti viime kaudella Suomea Göteborgin EM-kilpailuissa ”Finillä” selvittäen tiensä hienosti semifinaaliin. Hän oli myös upeasti neljäs Courage T Z:lla Göteborgin GP:ssä ja toinen Oslon viiden tähden GP:ssä. Nyt huhtikuussa Jyläs ja ”Fini” avasivat ulkokauden Lanakenissa, Belgiassa ottaen kovatasoisessa kolmen tähden GP:ssä kymmenennen sijan.

Lähde: SRL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!