NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Futsalin avausfinaalin vei KaDy – ”Ensimmäinen peli aina hankala”

23.4.2018 - 23:13:41


Jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo aloitti Futsal-Liigan finaalisarjan reippaalla voitolla akaalaisesta Leijona Futsalista. Dynamon isännöimä ottelu päättyi lukemin 8–3 (3–2).

LeiFin taitavat yksilöt pysyttelivät mukana KaDyn vauhdissa ensimmäisen puoliskon, mutta toisella jaksolla paljon kokeneempi KaDy meni menojaan.

KaDyn avausviisikko – maalivahti Juha-Matti Savolainen, Miika Hosio, Jani Korpela, Jukka Kytölä ja kapteeni Mikko Kytölä – osoitti heti alkuun, ettei sitä turhaan pidetä Suomen parhaana kentällisenä. Hosion avausmaali syntyi ennen kuin ensimmäinen minuutti oli täynnä.

Leijona piti pelin jännittävänä, kun Petri Grönholm haisteli KaDyn kulmakuvion, karkasi yksin läpiajoon ja tasoitti ottelun. Korpelan ja Hosion molempien osuttua jakson lopulla Leijona sai vielä toisenkin kerran pallon pomppimaan KaDy-verkkoon.

Toisella jaksolla rutinoitunut KaDy puhkoi Leijona-puolustuksen moneen otteeseen. Jyväskyläläisten pallonhallinta ja pelin edetessä revenneet lukemat pakottivat akaalaiset juoksemaan itsensä väsyksiin, ja Hosion lisäksi kahden maalin tehot itselleen merkkauttivat Jani Korpela ja Jukka Kytölä.

Sarja ratkeaa kolmella voitolla, ja keskiviikkona joukkueet kohtaavat Iittalassa. Kolmas ottelu pelataan lauantaina jälleen Jyväskylässä. KaDyn päävalmentaja Vasko Vujovic kommentoi tyytyväisenä ottelua.

– Sarjan ensimmäinen peli on aina hankala, mutta erittäin tärkeä – minulle se tärkein. Voiton jälkeen seuraava on rennompi. Tänään annoimme jokusen lahjamaalin, mutta hallitsimme peliä. Etenkin toinen puolisko oli meidän. Siitä näki yhdeksän kuukauden työn ja sen, kuinka valmiita olemme pelin joka osa-alueella.

– Ennen keskiviikkoa meillä onkin aikaa rentoutua ja palautua. Toivottavasti lauantaina päästään ratkaisemaan mestaruutta.

Lähde: KaDyn tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

25.3.2019 06:40:16