KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nurmisen ja Sirenin hieno alku ei riittänyt jatkopaikkaan Dohassa

6.3.2018 - 11:30:35


Jyrki Nurmisen ja Santeri Sirenin haaveet pääsarjapaikasta FIVB:n World Tourin neljän tähden turnauksessa Qatarissa kariutuivat karsintojen avausotteluun.

Siinä venäläispari Konstantin Semenov / Ilya Leshukov oli suomalaisia erin 2-1 (18-21, 21-15, 15-9) vahvempi. Nurminen ja Siren hallitsivat peliä aina toisen erän alkuhetkille saakka, mutta tilanteessa 9-9 itänaapuri painoi kaasua ja eteni vakuuttavaan otteluvoittoon.

- Aloitettiin peli terävästi ja tehtiin eroa vastustajaan hyvällä torjunta- ja puolustuspelillä. Oma sideout oli hakemista alusta saakka. Passit heittelivät liikaa, eikä näin päästy hyökkäämään tarpeeksi hyvistä paikoista. Hyökkäyspelissä annettiin liikaa suoria virheitä ja sorruttiin löysiin ratkaisuihin varsinkin, Siren tiivisti kolmieräisen väännön tiedotteessa.

Varsinkin Semenovin meriittilista on komea. 210-senttinen torjujan parhaita saavutuksia ovat mm. 2016 Rion olympiakisojen neljäs sija, saman vuoden EM-hopea, sekä kolme MM-kisojen yhdeksättä sijaa. Myös Lontoon olympialaisissa Semenov sijoittui yhdeksänneksi.

- Hyökkäyspelissä hävittiin täysin. Tuuli vie palloa ja kyllähän Semenov sulki hyökkäyssuuntia hyvin, Nurminen lisäsi.

Suomalaiskaksikon kausi jatkuu maalis-huhtikuun vaihteessa Göteborgissa pelattavassa CEV:n Satellite -halliturnauksessa. Nurmisen ja Sirenin tulevan kesän päätavoite on selviytyä heinäkuussa Hollannissa järjestettäviin EM-kisoihin.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OrPo tekee lentopallohistoriaa

14.12.2018 14:48:25