NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kojonkosken seuraajaksi uumoiltu: "En ole käytettävissä"

6.3.2018 - 09:03:27


Mika Kojonkoski jättää Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajan tehtävät ensi kesänä pestinsä päättyessä. Hän ilmoitti viime viikolla, ettei pyri jatkokaudelle.

Kojonkosken seuraajaksi on ennustettu Olympiakomitean Huippuvaiheen ohjelman johtajaa ja lajiryhmävastaavaa, Mika Lehtimäkeä. Tiistaina Lehtimäki kuitenkin ilmoitti, ettei ole käytettävissä yksikön johtajan tehtävään.

Lehtimäki ilmoitti asiasta kirjeessään seuraavasti:

"Huippu-urheiluyksikön johtajan tehtävä herättää huomattavan paljon julkista mielenkiintoa. Siksi haluan omalta osaltani rauhoittaa asian ympärillä käytävää keskustelua ja spekulointia".

"Olen päätynyt viikonlopun yli pohdittuani siihen, että en ole käytettävissä yksikön johtajan tehtävään. Olen tämän myös eilen ilmoittanut Olympiakomitean johdolle. Päätöksen taustalla on perinpohjainen henkilökohtainen pohdinta".

"Toivon, että tämä tiedonanto antaa työrauhan itselleni nykyisessä tehtävässäni. Työni Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön huippuvaiheen johtajana jatkuu 30.6.2018 saakka, ja se, mitä työkseni sen jälkeen teen, on vielä täysin avoinna".


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.3.2019 07:10:40