KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Deontay Wilder tyrmäsi Ortizin: "Olen valmis kohtaamaan Joshuan!"

4.3.2018 - 10:37:37


Amerikkalainen ammattinyrkkeilijä Deontay Wilder kertoi lauantaina olevansa valmis kohtaamaan brittinyrkkelijä Anthony Joshuan tyrmättyään raskaansarjan titteliottelussa Luis Ortizin. Wilder iski ottelussa takaisin itselleen WBC-sarjan tittelivyön.

32-vuotias Wilder iski aiemmin tyrmäämättömän Ortizin kahdesti kanveesiin ottelun aikana, ennen kuin lopullisesti tyrmäsi hänet kymmenennessä erässä.

IBF- ja WBA-liittojen mestari, 28-vuotias Joshua puolestaan puolustaa omia tittelivöitään WBO:n mestaria Joseph Parkeria vastaan Cardiffissa maaliskuun viimeinen päivä käytävässä ottelussa.

- Haluan sen titteliottelun. Olen täysin valmis, kunhan nämä herrat ovat valmiita, Wilder sanoi BBC:n mukaan ottelun jälkeen.

Wilderille otteluvoitto oli jo 40. ja mies on voittamaton paidattomalla urallaan. Seitsemännessä erässä Ortiz kävi kuitenkin jo hieman niskan päällä ottelussa.

- Keksin keinon tulla takaisin. Niin oikeat mestarit aina tekevät. Hän sai iskusarjan perille, mutta ei se ollut lopulta kova paikka. Olin vain hetken aikaa epatasapainossa ja palasin takaisin perustekemiseen, Wilder kertoi.

Ortiz oli aiemmin voittanut kaikki 28 ammattilaisotteluaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17