KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Eva Wahlströmin MM-ottelu siirtyy

22.2.2018 - 11:15:35


Eva Wahlströmin MM-ottelu siirtyy maaliskuulta huhtikuulle, kertoo No Excuses Fight Night -tapahtuman järjestäjä F4L tiedotteessaan.

Wahlströmin piti kohdata 9. maaliskuuta WBC-liiton höyhensarjan titteliottelussa Melissa St. Vil. Ottelun uusi ajankohta on nyt 6. huhtikuuta.

Tapahtuman siirtyminen johtuu heikosta lipunmyynnistä, minkä vuoksi myös tapahtumapaikka tulee muuttumaan. Aiemmin ammattilaisnyrkkeilyiltama piti käydä Espoon Metro Areenalla, mutta huhtikuussa areenana toimii Helsingin Kulttuuritalo.

- Olemme analysoineet tarkasti niin lipunmyynnin nykytilanteen kuin myös ennusteen ja tulleet siihen tulokseen, että tapahtuman järjestäminen pienemmällä areenalla on tässä vaiheessa toimivin ratkaisu. Hallitapahtuma vaatii onnistuakseen yleisömäärän, joka ei tässä yhteydessä vaikuttanut realistiselta. Jäähallissa järjestäminen aiheuttaa merkittävän määrän lisäkustannuksia varsinaisen nyrkkeilysisällön ulkopuolisista tekijöistä. Kun suurempaan katsojakapasiteettiin ei riittävää kysyntää kohdistu, olisi tämä raha yksinkertaisesti poissa ydinasian tekemisestä, kertoi F4L:n hallituksen puheenjohtaja Mika Eskola tiedotteessa.

Suomalaisnyrkkeilijöistä tapahtumassa ottelevat myös Niklas Räsänen, Henri Kekäläinen, Tomi Silvennoinen, Samuli Kärkkäinen ja Timo-Juhani Hirvikangas.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

NHL, tiistain tulokset

19.12.2018 08:15:09

 

 

 

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38