KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sopupeliä salibandyssa? - liitto tutkii esitetyn epäilyn ottelutuloksen sopimisesta

18.2.2018 - 18:56:09


Salibandyliitto tutkii väitteet, joiden mukaan O2-Jyväskylän ja ÅIF:n joukkueet olisivat Divarin ottelussaan sunnuntai-iltana pelanneet varsinaisen peliajan lopun yrittämättä tehdä maalia.

Pääkallo.fi uutisoi sunnuntaina, että ÅIF olisi joukkueiden noin kaksi minuuttia ennen loppua tapahtuneen vaihtopenkkien keskinäisen kommunikoinnin jälkeen pitänyt palloa varsinaisen peliajan lopun ilman, että O2-Jyväskylä olisi edes pyrkinyt riistämään sitä haltuunsa.

Varsinainen peliaika päättyi tulokseen 5-5, joka tuotti molemmille joukkueille yhden sarjapisteen. Maalittoman jatkoajan jälkeen O2-Jyväskylä voitti rangaistuslaukauskisan, mikä tuotti sille lisäpisteen.

- Salibandyliigan kilpailu- ja kurinpitoryhmä tutkii Salibandyliiton kilpailusääntöjen ja sarjamääräysten mukaisesti, onko asiassa tapahtunut sääntörikkomus, pääsarjapäällikkö Jyrki Paajanen kertoo.

- Vaikka asiassa ei olekaan vielä näyttöä, on syytös vakava ja siksi se etenee kurinpitoelimen arvioitavaksi sarjamääräysten 47§ mukaisesti sarjavastaavan, eli allekirjoittaneen sekä Salibandyliigan toimitusjohtajan Kimmo Nurmisen yhteisellä päätöksellä.

- Pyydämme vielä tänään joukkueilta vastineet sekä ottelutallenteen toimitettaviksi viimeistään maanantaina aamupäivällä, ja sen jälkeen asia siirtyy liigan kilpailu- ja kurinpitoryhmän arvioitavaksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OrPo tekee lentopallohistoriaa

14.12.2018 14:48:25