VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen sulkapallomiehillä näyttävä voittokulku EM-kisoissa

14.2.2018 - 21:19:45


Suomi kisaa parhaillaan sulkapallon miesjoukkueiden Euroopan mestaruudesta Venäjän Kazanissa. Suomen joukkueessa pelaavat Henri Aarnio (ÖIF), Iikka Heino (ESB), Anton Kaisti (HBC), Kalle Koljonen (ESB) ja Oskari Larkimo (HBC).

Suomi pelasi toisena kisapäivänä Norjaa ja Turkkia vastaan ja voitti kaikki pelit. Huomenna edessä on alkulohkon viimeinen ottelu Latviaa vastaan.

Ensimmäisenä kentälle asteli Kalle Koljonen, joka pelasi Peter Roenn Stensaethia vastaan. Koljonen hoiti ottelun varmasti ja takoi tauluun lukemat 21-17, 21-11.

- Ihan ok peli. Takakentän lyöntien kanssa oli hiukan hakemista. Ekassa erässä norjalainen pysyi vielä messissä, mutta toisessa erässä hän hyytyi täysin, Koljonen kommentoi.

Toisena kentälle saatiin Iikka Heino, jota vastaan asettui Torjus Flaatten. Heino vei ottelun suoraan kahdessa erässä lukemin 21-11, 21-12.

Kolmantena kaksinpelinä nähtiin Henri Aarnion peli Vegard Rikheimia vastaan. Peli päättyi Aarnion hyväksi kahden erän jälkeen 21-17, 22-24.

- Peli oli ailahtelevaa. En saanut vieläkään oikein hyvää matsia, mutta keskittyminen riitti rutiinivoittoon, Aarnio kertoi.

Anton Kaisti ja Oskari Larkimo pelasivat Carl Christian Morkia ja Peter Roenn Stensaethia vastaan. Ensimmäinen erä meni helposti suomalaisille 21-9 ja toinen erä lopulta tiukan 22-20-taiston jälkeen.

- Tupla oli rutiinivoitto niin kuin eilen. Hyvin kulki varsinkin ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä pieni nukahdus, mutta kuitattiin se nopeasti, Oskari Larkimo kommentoi.

Aamupeleistä viimeisenä Henri Aarnio ja Kalle Koljonen pelasivat Magnus Christenseniä ja Fredrik Kristenseniä vastaan. Jännittävä peli eteni kolmanteen erään, jossa suomalaiset hoitivat kuitenkin voiton kotiin (lopputulos 19-21, 21-13, 21-16).

- Nelinpelissä Kallen kanssa pelattiin vähän tyhmästi ensimmäinen erä, mutta sen jälkeen parannettiin ja fiksusti hoidettiin peli himaan, Aarnio kommentoi.

Valmentaja oli tyytyväinen otteluiden jälkeen.

- Olen ylpeä pelaajista, että he pystyivät keskittymään aikaisin pelattuun Norja-peliin. He eivät antaneet liikaa Turkki-pelin hiipiä ajatuksiin, vaan hoitivat pelin niin kuin se pitikin eli 5-0, maajoukkuevalmentaja Kasperi Salo kommentoi.

Suomalaisten pelit jatkuivat ottelulla Turkkia vastaan. Suomalaiset hoitivat illansuussa startanneet matsit kaikki kotiin. Lopputuloksena lukemat 5-0 Turkkia vastaan.

Kalle Koljonen aloitti miesten kaksinpelit ja sai vastaansa Emre Lalen. Ottelu Koljoselle suoraan kahdessa erässä 21-16, 21-14.

- Matsi sujui ihan hyvin. Tänään ei ole oikein takakentän lyönnit sujuneet, niin jouduin pelaamaan vähän yksinkertaisempaa peliä, mutta sekin peli näköjään tuottaa tulosta, Koljonen kertoi.

Myös Iikka Heino kukisti vastustajansa Muhammed Ali Kurtin varman oloisesti ja latoi tauluun lukemat 21-13, 21-13.

- Peli kulki hyvin. Pelasin hyvällä maltilla ja lyönnit olivat laadukkaita, Heino kommentoi. Henri Aarnio kohtasi kolmantena kentällä Enis Sesalan. Aarnio dominoi ottelua alusta saakka, lopputulos 21-10, 21-10.

Miesten nelinpelissä nähtiin jännitysnäytelmä, kun Anton Kaisti ja Oskari Larkimo voittivat turkkilaisparin lukemin 18-21, 21-12, 21-19.

- Ensimmäisessä erässä hävittiin vähän omaan huolimattomuuteen ja huonoon taktiikkaan. Toinen erä oli tosi hyvä ja tuli helposti, Oskari Larkimo kommentoi ottelun jälkeen.

Viimeisinä kentällä nähtiin Henri Aarnio ja Iikka Heino. He pelasivat Muhammed Ali Kurtia ja Emre Lalea vastaan kaksieräisen pelin, jossa suomalaiset olivat suvereeneja koko ajan. Lopputulos 21-12, 21-9.

- Koko peli ajan oli hyvä meininki. Loistava suoritus koko joukkueelta! Heino iloitsi.

- Nyt sekä kaksinpelini että nelinpeli Iikan kanssa olivat hyviä alusta asti ja koko pelin ajan, Aarnio kertoi.

Myös valmentaja iloitsi Suomen joukkueen tuloksesta.

- Olen ylpeä joka jätkästä! Ei olisi voinut Turkki hienommin kaatua kuin 5-0 ja vielä hyvillä peleillä. Nyt syömään ja pikkuhiljaa katseet viimeiseen alkulohkon peliin, jossa vastaan asettuu Latvia, maajoukkuevalmentaja Kasperi Salo kommentoi.

Lähde: Sulkapalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54