VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kitkerän tappion kokenut Patriots-valmentaja: "Otan syyn niskoilleni"

5.2.2018 - 13:42:52


New England Patriots hävisi sunnuntaina NFL-liigan loppuottelun eli Super Bowlin. Minneapolisin hulppealla uudella sisästadionilla pelatussa ottelussa Philadelphia Eagles oli vahvempi lukemin 41-33.

Patriotsin pelinrakentaja Tom Brady syötti finaalissa 505 jaardia ja kolme touchdownia. Jaardimäärä on Super Bowlin ennätys. Se ei silti avittanut Patriotsia voittoon.

- Tietenkään emme tehneet valmennuksellisesti hyvää työtä, Patriotsin päävalmentaja Bill Belichick kertoi lehdistölle ottelun jälkeen.

Belichickin harmiksi muun muassa potkumaalia yrittänyt joukkue tuhri syöttötilanteessa ja pallo kolahti lopulta tolppaan.

- Me menetimme paljon mahdollisuuksia hyökkäyspelaamisessamme etenkin ensimmäisellä jaksolla. Emmekä puolustaneet tarpeeksi hyvin, emmekä pelanneet tarpeeksi hyvin potkupeleissä.

- Loppujen lopuksi emme vain tehneet tarpeeksi paljon pelejä, ja siitä otan syyn niskoilleni. Olen pettynyt, mutta olen ylpeä siitä, miten joukkueeni taisteli, Belichick päätti.

Philadelphia Eaglesin luotsi Doug Pederson oli luonnollisesti onnensa kukkuloilla.

- Minulla on parhaat pelaajat maailmassa! Rakastan tätä porukkaa. Meillä on maailman parhaimmat fanit ja nyt maailman paras joukkue, Pederson suitsutti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savo Volleylla tökkii pahasti

22.1.2019 21:23:21