VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tervaportin joukkueelle kitkerä tappio maratonpelissä

5.2.2018 - 13:04:56


Puolan lentopallon pääsarjassa Luczniczka Bydgoszcz ja Espadon Szczecin tahkosivat kolme tuntia ja saivat joukkueiden välille lopulta vain kahden eräpisteen eron.

Szczecinin passari Eemi Tervaportin iltapuhde Bydgoszczissa venähti reippaasti ylitöiden puolelle. Kolmetuntinen maratonpeli päättyi lopulta kotijoukkueen eduksi 3-2 (25-20, 25-21, 18-25, 40-42, 20-18). Kahdessa päätöserässä joukkueet urakoivat yhteensä ennätykselliset 120 pistettä.

- Kahden erän jälkeen alettiin nostamaan ja syöttämään sekä tekemään niitä asioita, joita lentopallossa kuuluukin tehdä. Neljännen erän tilanteessa 41-40 vastustajan valmentaja otti toisen viivytysvaroituksen eli punaisen kortin. Viidennen erän 13-10 -johtokin onnistuttiin sitten menettämään. Henkinen takalukko on melkoinen, Tervaportti kertoi Suomen Lentopalloliiton tiedotteessa viidennen peräkkäisen tappion jälkeen.

Viisieräisen tappion koki myös Elviss Krastinsin edustama Asseco Resovia Rzeszow sarjakakkosta PGE Skra Belchatowia vastaan. Krastins oli ottelusta sivusta lievän vatsalihasvenähdyksen vuoksi.

- Neljännessä erässä meille oli tarjolla täydet kolme pistettä. Saatiin ottelupallokin, mutta vastustaja käänsi pelin tosi vaikeasta tilanteesta erän voitoksi, Krastins tiivisti.

Tasaisessa keskikastissa Rzeszow on neljäntenä, kolme pistettä pudotuspeliviivan yläpuolella. Kymmenentenä olevalla Szczecinilla on matkaa kuuden parhaan joukkoon jo yhdeksän pistettä.

Polveaan keskiviikon Challenge Cupin ottelussa telonut Antti Siltala seurasi sivusta, kun Maliye Piyango rallatteli selvän 3-0 (25-21, 25-21, 25-23) -kotivoiton Inegöl Belediyesta Turkin liigassa.

- Peli oli nopeasti taputeltu. Kaverista kyllä näki, että oli jo luopunut uskosta playoff-paikkaan. Meiltä esitys oli rauhallinen ja tasainen, Vieremän mies jutteli.

Lelu Ojansivun (14/+6) edustama Afyon Bld. Yüntas sen sijaan joutui palaamaan tyhjin käsin reissupelistä Galatasarayta vastaan.

- Ei saatu vastaanottoa rikki ja ”Galalla” on tosi kovat keskarit - Teodor Todorov vieläpä liigan paras. Kun meidän keskarit eivät saa edes kengännauhoja kiinni, niin bye-bye, Ojansivu veisteli.

Maliye Piyango on sarjataulukossa kuudentena ja Afyon Bld. Yüntas kahdeksantena, kun runkosarjaa on jäljellä viisi kierrosta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!