VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saksan suomalaisnaisilla jälleen voitokas viikonvaihde

22.1.2018 - 19:23:40


Koko Saksan naisten lentopallo Bundesliigassa pelaava suomalaiskvartetti pääsi juhlimaan voittoa viikonvaihteessa. Jälleen ykköshahmoksi nousi Dresdnerin hakkuri Piia Korhonen.

Dresdner kaatoi Wiesbadenin kotonaan 3-0 ja Korhoselle merkittiin komeat 23/+19 tilastoihin kolmen ässäsyötön, kahden torjunnan ja 47% hyökkäystehojen myötä. Dresdner jatkaa liigan kärjessä hävittyään vain kertaalleen kauden aikana.

Korhonen on koko liigan pistepörssin kakkosena Saksan maajoukkuetähden ja Kaisa Alangon joukkuekaverin Louisa Lippmannin jälkeen. Korhonen on tehnyt 14,2 pistettä ottelua kohden.

Alangon Schwerin kukisti huikean taistelun kautta vieraissa Aachenin viidessä erässä. Ratkaisuerässä edettiin todella pitkälle jatkopalloille ja lopulta se päättyi 23-25. Alanko pelasi ottelun alkupuolikkaan.

Roosa Laakkosen (3 pistettä) ja Katja Kylmäaho (ei pelannut) Münster voitti kotonaan Potsdamin 3-0.

- Syötettiin hyvin ja Potsdamin tärkein pelaaja eli hakkuri Marta Drpaa ei päässyt tekemään paljon pisteitä. Hyvä peli meiltä vihdoin joulun jälkeen, vaikka meillä on ollut taas sairasteluja ja loukkaantumisia tällä viikolla. Tärkeät kolme pojoa, Kylmäaho totesi tiedotteessa.

Laura Pihlajamäen ja Pauliina Vilposen Nantes VB on pystynyt voittamaan Ranskan liigassa vain yhden viimeisistä seitsemästä pelistään, kun se hävisi kotonaan Le Cannetille 0-3. Koko pelin pelannut Pihlajamäki teki kuusi pistettä ja vaihdosta kentälle moneen otteeseen tullut Vilponen kaksi. Nantes on liigassa kolmanneksi viimeisenä eli kymmenentenä, mutta vai kaksi pistettä kuudennesta tilasta.

Roosa Koskelon viikko sisälsi Sloveniassa kaksi 3-0 -voittoa, Ankaranista ja Vital Ljubljanasta. Joukkue sai peluutettua ennen melkoista härkäviikkoa paljon myös vaihtopelaajiaan. Branik johtaa liigaa kärsittyään tähän mennessä vain yhden tappion Calcit Kamnikin tapaan.

Tiiamari Sieväsen Volero Zürich koki Sveitsin liigassa vierastappion pitkään Mestaruusliigassakin pelanneen Anu Ennokin Pfeffingenille 1-3. Samalla Pfeffingen nousi liigakärkeen ohi Voleron.

- Pelattiin edelleen ilman ykköshakkuriamme ja se näkyi pallojen päättämisessä.

Eveliina Koljosen VBC Galina voitti puolestaan samassa liigassa Luganon vieraissa 3-2. Galina jatkaa kymmenen joukkueen liigassa kahdeksantena.

- Lugano puolusti hyvin, mutta onneksi saatiin pallot murjottua heidän kenttään. Kolme pistettä olisi ollut mahdollisuus viedä, mutta helpot virheet kostautuivat.

Jasmine Tahvanaisen Olympique Mougins voitti Ranskan kakkosliigassa Stella Calaisin, joukkueen jolle se on hävinnyt kauden ainoan ottelunsa tähän mennessä. Annina Keinosen Romanais puolestaan hävisi vieraissa Bordeauxlle 1-3 ja on kahdeksan joukkueen sarjassa seitsemäntenä.

Europeleissä viikolla kuusi suomalaisnaista OrPon ohella

Tiiamari Sieväsen Volero Zürich kohtaa kolmannessa Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa torstaina kotonaan puolalaisen SkyRes Rzeszowin.

Roosa Koskelon slovenialaisjoukkue Branik Maribor pelaa paikasta kahdeksan parhaan joukkoon CEV Cupissa Siperiassa ensimmäisen osaottelun keskiviikkona HPK:n pudottaneen Yenisei Krasnojarskin kanssa.

Piia Korhosen Dresdner SC pelaa myös CEV Cupissa ja aloittaa otteluparin keskiviikkona Fribourgissa Sveitsissä TS Volley Duedingenin kanssa. Kaisa Alangon SSC Schwerin puolestaan avaa kotonaan ukrainalaista Khmik Yuzhnya vastaan torstaina.

Laura Pihlajamäen ja Pauliina Vilposen Nantes VB puolestaan pelaa paikasta kahdeksan joukkoon Challenge Cupissa Vasas Budapestin kanssa. Ottelupari käynnistyy keskiviikkona Unkarissa.

Oriveden Ponnistushan pelaa myös Challenge Cupissa kohdaten keskiviikkona kotonaan t?ekkiläisen TK Ostravan. Ottelu on nähtävissä Yle Areenalta suorana lähetyksenä.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40