VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sulkapalloilijoille voittoja Virossa

13.1.2018 - 06:17:28


Suomesta lähti kaiken kaikkiaan 28 pelaajaa torstaina alkaneeseen sulkapallon YONEX Estonian Internationaliin. Heistä kuusi selviytyi puolivälieriin perjantaina.

Kisaan osallistuu myös koko olympiavalmennusryhmä Tokyo Team Airi Mikkelää lukuunottamatta. Kalle Koljosen, Eetu Heinon ja sekanelinpelipari Anton Kaistin sekä Jenny Nyströmin pelit alkoivat tänään.

Kalle Koljonen otteli Saksan Jonathan Perssonia ja Taiwanin Shiau Chen Chengia vastaan voittaen molemmat ottelut kahdessa erässä.

-Pelit sujuivat tänään ihan hyvin. Eka peli oli hiukan kankeahkoa ja vastustaja otti koko ajan riskejä pallojen aikana, jolloin hän teki paljon virheitä. Ei tullut oikein mitään pelirytmiä. Toinen peli oli aikalailla koko ajan minulla hallussa, Koljonen kertoi Tallinnasta.

Eetu Heino voitti päivän ensimmäisen ottelun ranskalaista Romain Frankia vastaan, mutta toinen ottelu Turkin Emre Lalea vastaan päättyi tiukan kolmen erän taistelun jälkeen turkkilaisen hyväksi.

-Vaikeaa oli. Liian paljon virheitä ja vääriä ratkaisuja, Heino kommentoi ottelun jälkeen.

Sekanelinpelipari Anton Kaisti ja Jenny Nyström pelasivat tasaisen kolmen erän ottelun Englannin Michael Roeta ja Jessica Hoptonia vastaan. Kaisti ja Nyström viimeistelivät voittonsa kolmannessa erässä.

- Mixtissä oli tänään hieman fyysisiä ongelmia, mutta hyvä, että saatiin peli kotiin kuitenkin. Toivottavasti huomenna vahvemmilla jaloilla saksalaisten kaatoon, Nyström kertoi.

Myös maajoukkuepelaajat Henri Aarnio ja Iikka Heino aloittivat pelinsä tänään. Miesten nelinpelissä he ottelivat englantilaisia Max Flynniä ja Gregory Mairsia vastaan. Englantilaiset olivat tänään vahvempia ja veivät ottelun suoraan kahdessa erässä.

Iikka Heino voitti päivän ensimmäisen kaksinpelinsä turkkilaista Muhammed Ali Kurtia vastaan, mutta Indonesialainen Hermasah pudotti Heinon kisasta tiukan 21-18 22-20 taistelun jälkeen.

- Singeliä pelasin ihan hyvin. Ensimmäisen ottelun voitin yllättävän helposti. Peli toimi. Toinen peli oli myös hyvää peliä. Harmittaa, koska voitto oli lähellä. Jotain vähän vääriä ratkaisuja ja vastustaja teki mun pelin aika vaikeaksi. Pelattiin myös hyvä neluri. Vastustajat oli hyviä. Oltiin mietitty joitain juttuja ennen peliä ja ne toimi, siitä ollaan iloisia, Iikka kommentoi.

Henri Aarnio eteni miesten kaksinpelissä puolivälieriin voitettuaan tänään unkarilaisen Gargely Krauszin ja saksalaisen Lars Schaenzlerin.

- Kaksarissa molemmat pelit oli ihan ok ja tietysti olen tyytyväinen, että molemmista tuli voitto. Joitakin juttuja pitää kyllä parantaa huomiselle, jos aikoo voittaa. Neluri Iikan kanssa oli hyvää, muutamia turhia virheitä lukuunottamatta, Aarnio kertoi.

Puolivälieriin huomiselle etenivät myös Maija Krzywacki ja Inalotta Suutarinen. Heidän pelinsä jatkuvat puolivälierissä Saksaa vastaan.

Suomalaisten ottelut lauantaina puolivälierissä:

Raul Must, Viro – Henri Aarnio
Linda Efler & Olga Konon, Saksa – Inalotta Suutarinen & Maija Krzywacki
Anton Kaisti & Jenny Nyström – Peter Kaesbauer & Olga Konon
Hermansah, Indonesia – Kalle Koljonen

Lähde: Sulkapalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

22.1.2019 06:45:29