KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestaruusliigan OrPon uudeksi päävalmentajaksi kreikkalainen Apostolos Oikonomou

3.1.2018 - 10:44:30


Kreikkalainen Apostolos Oikonomou korvaa serbialaisvalmentaja Zvonko Nikolicin OrPon päävalmentajana, seura tiedotti keskiviikkona.

Nikolicin lähdön jälkeen kaksi ottelua OrPoa voitokkaasti luotsannut Heikki Kosonen siirtyy takaisin 2.valmentajan rooliin.

Valmentajakokemusta pääsarjatasolta Kreikan Larissassa syntyneellä 35-vuotiaalla Oikonomoulla tähän mennessä päävalmentajana löytyy Kreikan pääsarja A1-Liigasta, jossa hän on toiminut vuodesta 2011 lähtien. Tämän jakson aikana hän on valmentanut yhteensä kolmea eri joukkuetta, joihin ovat kuuluneet A.E.K Athens, Kyroslainen A.E.K Larnaca, sekä viimeisimpänä A.O Thiras.

Suurimpiin saavutuksiin Oikonomoulla kuuluu A1-Liigan mestaruus kaudella 2012, sarjan runkosarjan voitot kausilla 2012 & 2013, sekä Hellenic Super Cupin voitto kaudella 2013. Viimeisin saavutus hänellä löytyy kaudelta 2016, jolloin hän johdatti A.O Thirasin A1-Liigan hopealle.

– Ensinnäkin olen iloinen siitä, että sain tulla valmentamaan juuri Suomeen ja OrPoon, sillä kaikki asiat ovat täällä hyvin organisoituja, ihmiset ovat kohteliaita ja ystävällisiä ja maan urheilukulttuuri on sopiva urheilullisille edellytyksille. OrPoa ajatellen pidän siitä, että joukkueen tavoitteet ovat korkeat tällä kaudella ja että joukkue on mukana Eurocupeissa, tuore luotsi kommentoi seuran tiedotteen mukaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17