VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NFL:n "musta maanantai" vaati jälleen uhrinsa

2.1.2018 - 09:03:33


Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan runkosarjan päättymisen jälkeistä päivää kustutaan "mustaksi maanantaiksi". Se on musta nimenomaan päävalmentajille, joista usea saa pettymyskauden jälkeen kenkää.

Runkosarjan päättymisen jälkeen potkut ovat saaneet Chicago Bearsin John Fox, Detroit Lionsin Jim Caldwell, Indianapolis Coltsin Chuck Pagano ja Oakland Raidersin Jack Del Rio. New York Giantsin Ben McAdoo lähetettiin kilometritehtaalle jo aikaisemmin. Lisäksi Arizona Cardinalsin Bruce Arians jää eläkkeelle.

Fox luotsasi Chicagoa kolmen kauden ajan. Caldwell oli Detroitin peräsimessä neljän vuoden ajan. Pagano vietti Indianapolisin käskyttäjänä kuusi vuotta. McAdoo ei ehtinyt toimia tehtäväässään kahta vuotta täyteen.

Del Rio vietti kolme vuotta Oaklandin käskyttäjänä ja oli allekirjoittanut viime helmikuussa pitkän jatkosopimuksen. Oaklandin viime kausi oli loistava ja joukkueesta puhuttiin jopa mestariehdokkaana, mutta kuluvä sesonki päättyi pettymykseen.

- (Omistaja) Mark Davis kertoi, että hän haluaa muutoksen. Ymmärrän, että tämä on tulostoimintaa. Uskon, että olemme rakentaneet vahvan perustan. Kuka tahansa tulee paikalleni, niin hänellä on tilaisuus mennä erityisiin paikkoihin. Ja minä tulen kannustamaan heitä, Del Rio sanoi Raidersin verkkosivuilla.

NFL:n pudotuspelit käynnistyvät ensi viikonloppuna.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!