KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Toisen joukkueen pelaaja pelasti Buffalolle playoff-paikan - Bills-fanit innostuivat lahjoittamaan hänen hyväntekeväisyysjärjestölleen

2.1.2018 - 06:58:09


Buffalo Bills selvitti sunnuntaina tiensä amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan pudotuspeleihin ensimmäisen kerran 18 vuoteen. Siihen ei riittänyt pelkkä voitto runkosarjan päätöskierroksella, Buffalo tarvitsi myös apuja muilta.

Sen avun antoi Cincinnati Bengals. Baltimore Ravensilla oli playoff-paikka omissa käsissään, mutta taivas sortui niskaan ottelun viimeisellä minuutilla.

Cincinnatin pelinrakentaja Andy Dalton syötti Tyler Boydin touchdownin 44 sekuntia ennen loppua. Yhtäkkiä Buffalo menikin pudotuspeleihin ja Baltimore masennuksen maille.

Katso ratkaiseva touchdown:

http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000901260/Can-t-Miss-Play-Dalton-s-CLUTCH-fourth-down-TD-pass-to-Boyd-gives-Bengals-late-lead

Buffalossa on osoitettu kiitollisuutta Bengalsille. Daltonin perustama hyväntekeväisyysjärjestö on saanut Bills-faneilta lahjoituksia.

- Ensimmäisen lahjoituksen jälkeen yli 2500 lahjoittajaa ja hieman yli 57,000 dollaria, Dalton intoili twitter-tilillään.

Myös Bills kiitti Benglasia kirjeessä.

- Sen jälkeen, kun me hoidimme homman Miamissa, niin tarvitsimme teitä, ja te onnistuitte upeasti. Tämän joukkueen, Buffalon kaupungin ihmisten ja Bills-fanien puolesta, kiitos. Kiitos. KIITOS, Bills kirjoitti ja lupasi kaupan päälle tarjota kaupungin kuuluisaa kanaruokaa, Buffalo wingseja.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38