COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kova vaihtuvuus viime kauteen - tässä ovat NFL:n playoff-parit

1.1.2018 - 07:41:27


Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan runkosarja paketoitiin sunnuntaina. Pudotuspelit käynnistyvät ensi viikonloppuna.

Vaihtuvuus viime kauteen oli kovaa playoff-joukkueiden keskuudessa. AFC-konferenssissa sentään puolet on samoja joukkueita, mutta NFC:n puolella vain yksi viime kauden playoff-joukkueista pääsi nyt mukaan - ja sekin varmisti paikkansa vasta runkosarjan päätöspäivänä.

AFC:ssa viime kauden playoff-paikkansa uusivat New England Patriots, Pittsburgh Steelers ja Kansas City Chiefs. Uusia joukkueita ovat Jacksonville Jaguars, Buffalo Bills ja Tennessee Titans.

Kaikki kolme uutta joukkuetta katkaisivat pitkät kuivat jaksonsa pudotuspelien suhteen. Buffalo nähtiin pudotuspeleissä viimeksi 18 vuotta sitten, Jacksonville 10 vuotta sitten ja Tennessee yhdeksän vuotta sitten.

NFC:n puolella ainoa playoff-paikkansa uusinut joukkue on Atlanta Falcons, joka varmisti pääsynsä pudotuspeleihin vasta runkosarjan päätöskierroksella. Atlanta hävisi viime kaudella dramaattisesti NFL:n loppuottelun eli Super Bowlin New Englandille johdettuaan jo 25 pisteen turvin.

NFC:n muut playoff-joukkueet ovat Philadelphia Eagles, Minnesota Vikings, New Orleans Saints, Los Angeles Rams ja Carolina Panthers. Noista joukkueista Ramsilla oli allaan ylivoimaisesti pisin kuiva jakso: tuolloin St. Louis Ramsina tunnettu seura nähtiin pudotuspeleissä viimeksi 13 vuotta sitten.

AFC:n puolella New England ja Pittsburgh pääsevät suoraan pudotuspelien toiselle kierrokselle. NFC:ssa saman lipun saivat Philadelphia ja Minnesota.

AFC:n ensimmäisen kierroksen playoff-parit ovat Kansas City-Tennessee (ensi lauantaina) ja Jacksonville-Buffalo (sunnuntaina).

NFC:n vastaavat ottelut ovat LA Rams-Atlanta (lauantaina) ja New Orleans-Carolina (sunnuntaina).

Super Bowl pelataan 4. helmikuuta Minneapolisissa Minnesota Vikingsin kotistadionilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!