COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rzeszow vei suomalaispelin Puolassa - Siirilä tyytyväinen syksyyn Italiassa

31.12.2017 - 12:30:55


Joulun ja uudenvuoden välipäivinä ulkomailla pelaavia suomalaislentopalloilijoita nähtiin tositoimissa mm. Puolassa, Venäjällä ja Italiassa.

Puolan PlusLigassa Elviss Krastinsin edustama Asseco Resovia Rzeszow haki 0-3 (28-30, 20-25, 20-25) -vierasvoitolla täyden pistepotin Eemi Tervaportin Espadon Szczecinin kotihallista. Tervaportti pyöritti Szczecinin passipeliä koko ottelun ajan, Krastins piipahti kentällä kahdessa ensimmäisessä erässä.

- Avauserä olisi voinut mennä ihan kummalle tahansa. Szczecinilla oli jo muutama eräpallo, mutta erä kääntyi lopulta meille. Meidän joukkue oli hyvin motivoitunut, kun panoksena oli myös paikka Cupin kahdeksan parhaan joukkoon. Pelattiin hyvin paineen alla, Krastins summasi Lentopalloliiton tiedotteessa. Voitto nosti Rzeszowin sarjataulukossa jo neljänneksi, Szczecin on nyt kahdeksantena. Kevään pudotuspeleihin selviytyy kuusi parasta joukkuetta.

Kemerovolle voitto ”kuuden pisteen ottelussa”

Venäjän Superliigassa Tuomas Sammelvuon valmentama Kuzbass Kemerovo päätti vuoden tärkeään 1-3 (25-21, 23-25, 24-26, 18-25) -vierasvoittoon Nova Novokuybyshevskista. Voitto pitää Kemerovon vahvasti mukana taistelussa puolivälierien kotiedusta ja venytti eron yhdeksäntenä olevaan Novaan jo kuuteen pisteeseen.

- Teimme ottelun alkuun liikaa virheitä, mutta toisen ja kolmannen erän tiukat voitot olivat todella tärkeät ja neljännessä aloimme saada otteen myös Novan Todor Skrimovista (16/+6). Meitä hakkuri Viktor Poletaev (23/+16) on löytänyt hienon vireen ja pelaa vähillä virheillä ja kovilla tehoilla. Samoin nuori yleispelaaja Yaroslav Podlesnykh kehittyy koko ajan ja on hyvä hyökkäystuki Poletaeville, Sammelvuo kertoi.

Kemerovon suomalaislibero Lauri Kerminen suoriutui Novaa vastaan 19 vastaanoton urakasta 42 prosentin tarkkuudella. Venäjän Superliigan kausi jatkuu loppiaisena.

Perugialle tusina täyteen

Italian SuperLegassa Tommi Siirilän edustama Sir Safety Conad Perugia nappasi jo 12. voittonsa kaatamalla vieraspelissä Kione Padovan erin 1-3 (25-20, 22-25, 15-25, 14-25). Vähäisestä peliajasta huolimatta Siirilä on ollut tyytyväinen syyskauteen kovassa lentopallomaassa.

- Lähes joka pelissä joukkue on pystynyt pelaamaan omalla tasolla. Itse olen pelannut vähän - kaksi kokonaista peliä ja sitten yksittäisiä vaihtoja. Seuran puolesta joka pelissä on kovat paineet voittaa, joten ”vaihtomiehille” ei kauheasti ole peliaikaa tullut. Treeneissä on hyvä meno, eikä montaa vapaapäivää ole ollut. Hyvin olen viihtynyt, jos vaihtopenkillä oloa ei lasketa, Siirilä tuumaili.

Perugia jatkaa sarjataulukon kärkipaikalla pisteen edellä Lube Civitanovaa. Molemmat joukkueet selviytyivät myös tammikuun lopussa pelattavaan Cupin lopputurnaukseen sekä taistelevat samassa lohkossa jatkopaikasta Mestarien liigassa.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08