COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NFL:n runkosarja paketoidaan sunnuntaina - näistä asioista pelataan vielä

31.12.2017 - 09:55:55


Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan runkosarja pelataan pakettiin sunnuntaina. Viimeisellä kierroksella on jaossa vielä kolme playoff-paikkaa.

AFC-konferenssissa New England Patriots (12 voittoa - 3 tappiota) ja Pittsburgh Steelers (12-3) ovat varmistaneet jo suoran paikan pudotuspelien toiselle kierrokselle. Joukkueet ratkaisevat vielä sen, kummalla on kotietu läpi AFC:n pudotuspelien.

Patriots isännöi sunnuntaina New York Jetsia (5-10). Steelers saa vieraakseen nollakerholaisen Cleveland Brownsin (0-15).

New Englandin ja Pittsburghin lisäksi AFC:ssa divisioonatittelin ovat varmistaneet Jacksonville Jaguars (10-5) ja Kansas City Chiefs (9-6).

AFC:n wild card playoff-paikoissa ovat tällä hetkellä kiinni Baltimore Ravens (9-6) ja Tennessee Titans (8-7) eli ne menevät pudotuspeleihin voittamalla omat ottelunsa. Pudotuspeleistä unelmoivat vielä Los Angeles Chargers (8-7) ja Buffalo Bills (8-7).

Ravens isännöi sunnuntaina Cincinnati Bengalsia (6-9). Titans saa vieraakseen Jacksonvillen. Chargers isännöi Oakland Raidersia (6-9). Bills pelaa Miami Dolphinsin (6-9) stadionilla.

NFC-konferenssin puolella divisioonansa ovat voittaneet Philadelphia Eagles (13-2), Minnesota Vikings (12-3) ja Los Angeles Rams (11-4). Philadelphia on varmistanut myös suoran paikan pudotuspelien toiselle kierrokselle sekä NFC:n ykkössijan eli kotiedun läpi pudotuspelien.

Minnesotalla on suora paikka pudotuspelien toiselle kierrokselle omissa käsissä. Vikings isännöi sunnuntaina Chicago Bearsia (5-10).

New Orleans Saints (11-4) ja Carolina Panthers (11-4) ovat myös varmistaneet playoff-paikan NFC:ssa, mutta ratkaisevat vielä keskenään South-divisioonan ykkössijan kohtalon.

Saints pelaa Tampa Bay Buccaneersin (4-11) stadionilla. Panthers joutuu Atlanta Falconsin (9-6) vieraaksi.

Atlanta on tällä hetkellä kiinni NFC:n toisessa wild card -paikassa eli ainoassa jäljellä olevassa playoff-paikassa. Falconsin (9-6) ainoa uhkaaja on Seattle Seahawks (9-6).

Seattle isännöi Arizona Cardinalsia (7-8). Seahawks tarvitsee playoff-paikkaan voiton omasta ottelustaan ja Falconsin tappion.

Super Bowl pelataan 4. helmikuuta Minneapolisissa Minnesota Vikingsin kotistadionilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barca-pelaaja lainalle Turkkiin?

23.7.2018 15:07:33