COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandyliigan seuralta huippuhankinta

30.12.2017 - 17:08:53


Salibandyn kolminkertainen maailmanmestari ja kuusinkertainen Suomen mestari Juha Kivilehto liittyy Classicin miesten joukkueeseen. Sopimus kattaa kuluvan kauden loppuun sekä kauden 2018-2019. Kivilehto, 36, siirtyy Tampereelle, FC Helsingborgin pelaavan urheilutoimenjohtajan tehtävistä perhesyistä.

- Kuluva kausi olisi ollut joka tapauksessa viimeinen kauteni Ruotsissa. Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola vieraili Ruotsin puolella seuraamassa otteluita muutama viikko sitten ja asia tuli esille keskusteluissamme. Päätös siirtyä maailman luokan organisaatioon ja huippuvalmennukseen oli lopulta helppo. Oma tahtotilani on edelleen kehittyä pelaajana ja ennen kaikkea menestyä seuratasolla. Myös mahdollisuus, että voin silti asua Helsingissä, oli tärkeä yksityiskohta neuvotteluissa, Kivilehto täsmentää.

Kivilehto on pelannut Salibandyliigan runkosarjassa yli kolmesataa ottelua ja maaotteluitakin on kertynyt 140. Classicin päävalmentaja Petteri Nykky tuntee ”Juhiksen” hyvin ja on luonnollisesti mielissään sopimuksesta

Lähde: Classicin verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08