VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sampo jyräsi Iskun - "Henkisestä puolesta on meillä kiinni"

27.12.2017 - 22:37:57


Sampo Volley jyräsi Rantaperkiön Iskun tehokkaalla hyökkäyspelillä ja otti vierasvoiton lentopallon Mestaruusliigassa suoraan erin 0-3 (18-25, 17-25, 16-25).

Sarjakolmonen Sampo palasi joulutauolta tehokkaana Iskun kimppuun, eikä kotijoukkue saanut käännettyä joulukuun tappioputkeaan. Sampo sai nostettua Iskun syötöt hyvin, ja pääsi hyökkäämään peräti 69 % teholla. Iskun tehot jäivät alhaisemmiksi, ja hyökkäysvirheitä kertyi enemmän.

Isku pysyi aivan Sammon kintereillä erien alkupuoliskot, mutta sitten vieraat karkasivat useamman pisteen pisteputkilla. Uutta virettä haettiin hakkurin vaihdoksella, kun Einari Koivisto tuli toisen erän lopulla Mika Mäntylän tilalle, mutta tällä kertaa Koivisto ei onnistunut sytyttämään joukkuetta.

Avauskentällisessä nähtiin ensimmäistä kertaa Pyynikillä tällä kaudella keskitorjuja Sten Kruuda (tehot 4/+4). Kruuda tuli auttamaan Iskua farmijoukkue Lempäälän Kisasta, ja pelasi myös edellisessä vierasottelussa Vantaalla. Kruuda pelasi Iskussa vuosina 2011-2014.

Isku on voittanut edellisen ottelunsa joulukuun alussa, ja sen jälkeen on tullut neljän ottelun tappioputki. Heti ensi vuoden alussa Isku lähtee hakemaan tappioputken katkaisua pohjoisen kierrokselta. Isku kohtaa ensin Ettan Oulussa tiistaina 2.1. ja sitten Team Lakkapään Rovaniemellä keskiviikkona 3.1.

- Henkisestä puolesta on meillä kiinni. Lannistumme liian helposti ja kaveri pääsee painamaan pitkiä syöttöputkia, liikaa vuoristorataa. Sampo oli hyvä syöttö- ja vastaanottopelissä, ja me hävisimme molemmissa ihan täysin. Hyökkäyspeli on helppoa, kun syötöt ovat kupissa, kommentoi Iskun pelaaja Tatu Härkönen.

- Muutaman päivän tauon jälkeen ei aina tiedä miten peli pyörähtää käyntiin, mutta se on molemmille sama. Taukoja pitäisi varmaan olla enemmänkin, jos sen jälkeen on näin vahvaa peliä. En ole tuollaista hyökkäyspeliä nähnyt, kyllä me hyökkäämällä jyrättiin. Kyllä vastustaja saa itsensä näyttämään heikolta, kun on tuollainen hyökkäys. Tämä oli meiltä kauden ehjintä peliä, homma pyöri nätisti, eikä tarvinnut stressata. Hyvä mieli jäi tästä pelistä, totesi puolestaan Sampon valmentaja Timo Tolvanen.

Lähde: Iskun tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!