COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Dicken taipui Cocksin käsittelyssä

28.11.2017 - 22:21:11


Dicken isännöi Riihimäen Cocksia tiistai-illan ainoassa käsipallon SM-Liigaottelussa. Cocks aloitti kakkosmiehistöllään pelin, ja etenkin massiivinen Viktar Zaitsau ja Theo Westerlund olivat todella vaarallisia eikä lauttasaarelaiset meinanneet millään saada heitä kuriin.

Cocks johtikin suuren osan ensimmäisestä jaksosta 2-3 maalilla. Dicken kuitenkin roikkui hyvin mukana, ja pääsi rankaisemaan vieraiden virheistä, taukoa vietettiinkin tasalukemissa 17-17. Mikael Mäkelä aloitti Dickenin maalilla hieman epävarmasti ja saikin tehdä tilaa Patrik Roslanderille, joka otti pelin haltuun muutamalla loistavalla torjunnalla.

Toiselle jaksolle tultaessa Cocks peluutti tuttua aloituskokoonpanoaan Nico Rönnbergin ja Teemu Tammisen johdolla, mutta ei missään vaiheessa päässyt niittaamaan ottelua, vaan lauttasaarelaiset roikkuivat sitkeästi kannassa, 1-3 maalia perässä. Aivan ottelun loppuhetkillä Dickenille suotiin vielä loistava mahdollisuus tasoittaa ottelu ja ryöstää mestarisuosikeilta piste, kun isännät pääsivät 30 sekuntia ennen loppua hyökkäämään ylivoimalla. Max Granlundin kova veto kuitenkin kilpistyi Cocks-maalivahti Giedrius Morkunaksen jalkaan, ja näin ollen pisteet matkasivat Riihimäelle lukemin 27-28.

Cocks oli selkeästi väsynyt viikonlopun Slovenia-reissun tiimoilta, ja tiistaina voitto oli ehdottomasti Dickenin omissa käsissä, turhan moni helppo virhe ja heikko ratkaisu kuitenkin maksoivat erittäin paljon.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg harmitteli menetettyä yllätysmahdollisuutta.

-Iso iso pettymys, pystyttiin haastamaan väsynyt Cocks, mutta ei riittänyt tänään, Monnberg manasi.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas oli tyytyväinen joukkueensa puristaessa väsyneenäkin ottelusta voiton.

– Kahden raskaan päivän jälkeen oli tarkoitus lepuuttaa avainpelaajia. Tyytyväinen voittoon. Dicken taisteli tänään hyvin

Theo Westerlund myönsi sunnuntaisen europelin painaneen hieman kintereissä.

– Väsynyttä peliä meiltä tänään. Tuntui, että jos Suomessa hävitään, olisi se ollut juuri tämä peli. Veskari pelasti meidät onneksi lopussa ja saatiin kuin saatiinkin voitto.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Ilvekselle pahoja takaiskuja

17.8.2018 10:57:53