COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vantaa Ducks ”kaameasta taaperruksesta” hurmiovoittoon

23.11.2017 - 17:24:14


Keskiviikkona Vantaa Ducks saavutti kauden toisen voittonsa lentopallon miesten Mestaruusliigassa.

Ducks kukisti vieraissa Tampereella Rantaperkiön Iskun erin 3-2. Vantaalaisryhmän voitot ovat tulleet kolmessa viime pelissä, joten odotettu nousutrendi on havaittavissa.

Pyynikillä Ducks pelasi ilman hakkuri Antti Vallinia ja yleispelaaja Miro Määttästä. Hätiin kutsuttiin yp:ksi Atte Kyrölä, joka vastasikin hankalan alun jälkeen loistavasti.

- Alku oli aika vaikea, tuntui, ettei saatu oikein mitään toimimaan. Kun yksi osa-alue toimi, niin joku muu oli pielessä. Vastaanotto oli läpi pelin aika huono, mutta alussa tuli siinäkin ihan suoria virheitä, Kyrölä kertasi Mestaruusliigan verkkosivuilla (www.mestaruusliiga.fi).

- Alku oli vähän rennompaa meiltä, mutta toisen erän lopussa, miten sen kauniisti sanoisi, vähän laskettiin alle, kommentoi puolestaan Iskun Tomi Mutka.

Ducks-valmentaja Ismo Tuominen hehkutti paitsi voittoa myös tapaa, jolla se tuli.

- Voittoja ei ole turhaan tullut liikaa, joten loistava juttu. Ensimmäisen erän taaperrus oli ihan kaameaa. Iskulla ei ollut yhdessä rotaatiossa edes keskihyökkäystä, eikä me saatu silti mitään aikaiseksi, ”Iska” päivitteli.

- Vastaanotto oli viidettä erää lukuun ottamatta heikko. Jouduimme pelaamaan käytännössä ilman keskihyökkäystä, mutta onneksi nelospaikalta hyökkäys kulki hyvin. Harmittaa, sillä olisi voinut tulla 3-1-peli meille, mutta kolmannen erän lopussa teimme kolme syöttövirhettä.

Keskiviikon pelin jälkeen Isku on sarjassa kahdeksantena ja Ducks yhdeksäntenä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24