COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Oivasella hurja tahti Kreikassa - Eurocupeissa tukku suomalaisia

23.11.2017 - 15:55:52


Hurrikaani-Loimaasta Kreikan pääsarjaan siirtynyt hakkuri Mikko Oivanen on aloittanut kauden vakuuttavasti. Neljän kierroksen jälkeen Oivasen edustama Olympiacos johtaa sarjaa ilman erätappioita. Huittisten mies on takonut 12 erään kovat tehot 60/+45.

- Hyvinhän täällä on kaikki mennyt. Treeneissä on kaksi kovatasoista kuusikkoa ja valmentajat vaativat paljon, mikä näkyy sitten peleissä, Oivanen kertoo Lentopalloliiton tiedotteessa.

Keskiviikkona pelatussa CEV:n Challenge Cupin toisen kierroksen ensimmäisessä osaottelussa Olympiacos haki Inegöl Belediye Bursasta selvän 0-3 (23-25, 14-25, 18-25) -voiton. Turkissa Oivanen hyökkäsi 93 prosentin tehoilla pisteet 14/+13.

- Eurocup ainakin alkoi hyvin. Meillä on mahdollisuudet mennä siinä vaikka loppuotteluun saakka. Toisella kierroksella olisi vastassa ranskalainen Tours, joka lienee koko sarjan pahin vastustaja.

Olympiacos on lähtenyt kauteen menestyäkseen, kun joukkueeseen on hankittu Oivasen lisäksi passariksi puolalainen Fabian Drzyzga, toiseksi sentteriksi saksalainen Marcus Böhme sekä yleispelaajiksi hollantilainen Jeroen Rauwerdink ja bulgaari Todor Aleksiev.

- Eipä tällä porukalla voi muuta täällä tavoitella kuin cupin ja liigan mestaruuksia. Liiga on seuralle tärkein edellisten vuosien takia. PAOK Thessaloniki on vienyt kolme edellistä mestaruutta, Oivanen sanoo.

Seuraava tasonmittari Olympiacosilla on ensi lauantaina, kun joukkue pelaa vieraissa yhden erätappion Thessalonikia vastaan. PAOK on Ford Store Levorannan (VaLePa Sastamala) ensimmäinen vastustaja Mestarien liigan lohkovaiheessa.

- Alkukauden perusteella ei ole muita joukkueita kuin PAOK, joka pystyy meidät haastamaan. Nekin tippuivat liigacupin lopputurnauksesta.

31-vuotias Oivanen on pelannut ammattilaisena Suomen ja Kreikan lisäksi Turkissa, Puolassa, Ranskassa, Kiinassa ja Iranissa. Maaotteluita 198-senttiselle hakkurille kertyi vuosina 2005-2015 yhteensä 214.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24